Arkadaşlar hangi operatorü seçmeliyim?

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,134
Arkadaşlar ben çogu operatorun sistesinde altyapi sorgulama yaptigimda ya 77mbps yada 82 mbps yazıyor ve ben 4 mbps aliyorum türknetliyim ve artik turknetin bu muşteri hattindan nefret ediyorum millenicoma geçmek istiyorum sizce millenicoma geçmelimiyim yoksa başka bir operatore mi geçmeliyim

Millenicom öneririm.

Millenicom öneririm.
Bende boyle dusunuyorum millenicoma gecicem inş

• Beğen
Reaksiyonlar: Exe_
Ben de millenicom öneriyorum. Arkadaş açtığı konuyu atmış ona bakabilirsin ben de bırakayım, aklında soru falan olursa sorabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Exe_
Ben de millenicom öneriyorum. Arkadaş açtığı konuyu atmış ona bakabilirsin ben de bırakayım, aklında soru falan olursa sorabilirsin.
Kankam senin kodunu kullanirdam 1 ay bedava kullanabilirmiyim

Kankam senin kodunu kullanirdam 1 ay bedava kullanabilirmiyim
Tabii ki dostum. Millenicom kullanan herkesin davet kodu oluyor. Bu davet koduyla bir başkası başvuru yaptığı zaman iki kişi de 1'er ay ücretsiz kullanabiliyor.

Arkadaşlar ben çogu operatorun sistesinde altyapi sorgulama yaptigimda ya 77mbps yada 82 mbps yazıyor ve ben 4 mbps aliyorum türknetliyim ve artik turknetin bu muşteri hattindan nefret ediyorum millenicoma geçmek istiyorum sizce millenicoma geçmelimiyim yoksa başka bir operatore mi geçmeliyim
Bence de millenicoma geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,286
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri