Kitap önerileri bekliyorum

Hocam Atatürk'ün hayatını ayrıntılı okuma fırsatınız oldu mu? Hepimiz sade bir şekilde biliriz ancak ayrıntılarıyla güzel oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Avolay
Yani nutugu falan okudum ama

Hocam Atatürk'ün hayatını ayrıntılı okuma fırsatınız oldu mu? Hepimiz sade bir şekilde biliriz ancak ayrıntılarıyla güzel oluyor.

@Avolay
Ayrıca sherlock holmesda okudum konusu daha çok 2. dünya savaşı olursa daha güzel olur yani romanda olir farketmez

Son düzenleme:
Nutuk ta hayatı anlatılmaz. Ülkenin kuruluş ve gelişim süreci anlatılır.

Ayrıca sherlock holmesda okudum konusu daha çok 2. dünya savaşı olursa daha güzel olur yani romanda olir farketmez
Bunu öneririm. Atatürk'ün hayatı

29 Nisan 2020'de yapmış olduğum bir tavsiye.
En beğendiğim kitaptır kendisi. Belki henüz okumadığım ama daha çok seveceğim kitaplar da vardır.
Filmi de var ben izlemedim ama eminim o da harikadır.

Ben sadece başlığı okuyarak bunları yazmışım. Tarih kitabı önerisi istemişsin görmedim kusura bakma.

Kütüphaneden 1 tane Jose Saramago 1 tane Atatürk 1 Tane Fidel Castro kitapı alacağım yakında.
Okuduğum tarihi kitaplar aşırı önereceğim türden değil ama Genç Osman okunabilir.

simyacı
şeker portakalı

Oyunlarla ilgileniyorsan kan ter ve piksleler kitabını öneririm. Çeşitli oyunların nasıl yapıldığı, nelerde zorlanıldığını, nasıl piyasaya çıktığını anlatıyor. İşte aşağı yukarı 10 tane oyunun kimisi koca şirketin elinden çıkma kimisi tek kişiden. Oyunlarla ilgilenmiyorsan bile okuyabilirsin bence.

Ahmet Ümit- Sultanı Öldürmek

• Muhteşem
Reaksiyonlar: LvdR
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,093
Üyeler
186,845
Son üye
sahibinden