Dave Mustaine
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Konusu tarih olsun veya sevdiğiniz kitaplarda olabilir
Konusu tarih olsun veya sevdiğiniz kitaplarda olabilir
Tarih demiştim amanasıl istiyorsunuz bilim kurğu aksiyon polisiye mi?
Kısa bi ozet yapabilir misinAlamut: Fedailerin Kalesi - Vladimir Bartol
Teşekkürler29 Nisan 2020'de yapmış olduğum bir tavsiye.Öneri - Kitap Tavsiyesi ''Uçurtma Avcısı''
Kitap adı : Uçurtma Avcısı Yazarı : Khaled Hosseini Kitaba genel olarak bakmak gerektiğinde kitabın arka kapağında yazan : Emir ve Hasan, Kabil'de monarşinin son yıllarında birlikte büyüyen iki çocuk... Aynı evde büyüyüp, aynı sütanneyi paylaşmalarına rağmen Emir'le Hasan'ın dünyaları...forum.donanimarsivi.com
En beğendiğim kitaptır kendisi. Belki henüz okumadığım ama daha çok seveceğim kitaplar da vardır.
Filmi de var ben izlemedim ama eminim o da harikadır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben sadece başlığı okuyarak bunları yazmışım. Tarih kitabı önerisi istemişsin görmedim kusura bakma.
Arkadaşımdan aldim tesekkurkerKavgam 1-2 öneririm Hitler yazmış.
Kimseye tavsiye etmiyorum. Okumayın.Kavgam 1-2 öneririm Hitler yazmış.
NiyeKimseye tavsiye etmiyorum. Okumayın.
Bilinçaltına girecek bu ırkçı düşünceler beynini zehirler.
Haşhaşilerin lideri Hasan Sabbah'ın yaşadıklarını ve yaptıklarını anlatıyor.Daha fazla öğrenmek istiyorsan aşağıdaki linke bakabilirsin.Assassin's Creed serisi de bu kitaptan esinlenmiştir.Kısa bi ozet yapabilir misin
Çok komiksin knkTop Yayıncılık 1. Sınıf Hikaye Seti 32 Kitap Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GÖNÜL YAYINCILIK 1. Sınıf Hikaye Seti 30 Kitap yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Link yokHaşhaşilerin lideri Hasan Sabbah'ın yaşadıklarını anlatıyor.Daha fazla öğrenmek istiyorsan aşağıdaki linke bakabilirsin.Assassin's Creed serisi de bu kitaptan esinlenmiştir.
https://www.haberts.com/kultur-sana...ilerin-kalesi-alamut-kitap-ozeti-h190436.html
Hasan sabahın linki yokÇok komiksin knk
Link yok
Altta link var spoiler içinde istersen yeniden atabilirimÇok komiksin knk
Link yok
Hasan sabahın linki yok
Yeniden atarmisin ufak bi bug oldu galibaAltta link var spoiler içinde istersen yeniden atabilirim
Yeniden atarmisin ufak bi bug oldu galiba
TesekkurlerVladimir Bartol - Fedailerin Kalesi: Alamut ( Kitap Özeti )
Vladimir Bartol - Fedailerin Kalesi: Alamut ( Kitap Özeti )www.haberts.com