Bu nasıl fiyata bakmayın fikir alayım

Arda gül

80+
Reaksiyon skoru
29
Screenshot_20210518-125450_Chrome.jpg
arkadaşlar fiyata bakmayın mecburen buradan alacağım sadece model nasıl bu fiyata daha iyi bulursun demeyin SADECE nu laptop valorant cs lol için iyi mi? yani bi sıkıntı çıkarırmı özel nedenlerden dolayı bunu alacağım <3

Alıntıyı görüntülearkadaşlar fiyata bakmayın mecburen buradan alacağım sadece model nasıl bu fiyata daha iyi bulursun demeyin SADECE nu laptop valorant cs lol için iyi mi? yani bi sıkıntı çıkarırmı özel nedenlerden dolayı bunu alacağım <3
Laptop iyi dediğin oyunların hepsini oynarsın

lol ün falan içinden geçer. Çok yeterli bir sistem. Başka alternatif pc ler varsa onlarıda at bakalım.

lol ün falan içinden geçer. Çok yeterli bir sistem. Başka alternatif pc ler varsa onlarıda at bakalım.
Reis malesef alacağım yerde en ucuz ve mantıklısı bu 11 k ya falan msı var ama 1650 var içinde bunda ti var diye seçtim benim aklımdaki soru hani kronik rahatsızlığı varmı

Bende bu sistem özelliklerine sahip monster notebook kullanıyorum gayet iyi her oyunu oynatıyor şuanlık sıkıntı yaşamıyorum.
Excalibur laptoplar biraz fazla ısınıyor Excalibur tercih etmeni önermem.

Reis malesef alacağım yerde en ucuz ve mantıklısı bu 11 k ya falan msı var ama 1650 var içinde bunda ti var diye seçtim benim aklımdaki soru hani kronik rahatsızlığı varmı
Ben kronik bir sorunu olduğunu zannetmiyorum. Genel olarak fp açısından kullanılan bir pc zaten. İyi bir stand soğutucuda alırsan işini gayet iyi görür.

Ben kronik bir sorunu olduğunu zannetmiyorum. Genel olarak fp açısından kullanılan bir pc zaten. İyi bir stand soğutucuda alırsan işini gayet iyi görür.
Ben oyun delisi bi insan değilim falan arkadaşlarda falan çok kalırım o yüzden bunu tercih ettim alacağım yerde lenavo msı ve bu var en ucuzu ve en mantıklısı bu içindeki parçalar olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben oyun delisi bi insan değilim falan arkadaşlarda falan çok kalırım o yüzden bunu tercih ettim alacağım yerde lenavo msı ve bu var en ucuzu ve en mantıklısı bu içindeki parçalar olarak
Ayrıca bakabilirsin site evkur

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan ozaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,316
Üyeler
190,729
Son üye
Arkyn
Geri