Laptop iyi dediğin oyunların hepsini oynarsınAlıntıyı görüntülearkadaşlar fiyata bakmayın mecburen buradan alacağım sadece model nasıl bu fiyata daha iyi bulursun demeyin SADECE nu laptop valorant cs lol için iyi mi? yani bi sıkıntı çıkarırmı özel nedenlerden dolayı bunu alacağım <3
valorant cs lol rahat oynatırAlıntıyı görüntülearkadaşlar fiyata bakmayın mecburen buradan alacağım sadece model nasıl bu fiyata daha iyi bulursun demeyin SADECE nu laptop valorant cs lol için iyi mi? yani bi sıkıntı çıkarırmı özel nedenlerden dolayı bunu alacağım <3
Reis malesef alacağım yerde en ucuz ve mantıklısı bu 11 k ya falan msı var ama 1650 var içinde bunda ti var diye seçtim benim aklımdaki soru hani kronik rahatsızlığı varmılol ün falan içinden geçer. Çok yeterli bir sistem. Başka alternatif pc ler varsa onlarıda at bakalım.
Ben kronik bir sorunu olduğunu zannetmiyorum. Genel olarak fp açısından kullanılan bir pc zaten. İyi bir stand soğutucuda alırsan işini gayet iyi görür.Reis malesef alacağım yerde en ucuz ve mantıklısı bu 11 k ya falan msı var ama 1650 var içinde bunda ti var diye seçtim benim aklımdaki soru hani kronik rahatsızlığı varmı
Ben oyun delisi bi insan değilim falan arkadaşlarda falan çok kalırım o yüzden bunu tercih ettim alacağım yerde lenavo msı ve bu var en ucuzu ve en mantıklısı bu içindeki parçalar olarakBen kronik bir sorunu olduğunu zannetmiyorum. Genel olarak fp açısından kullanılan bir pc zaten. İyi bir stand soğutucuda alırsan işini gayet iyi görür.
Ayrıca bakabilirsin site evkurBen oyun delisi bi insan değilim falan arkadaşlarda falan çok kalırım o yüzden bunu tercih ettim alacağım yerde lenavo msı ve bu var en ucuzu ve en mantıklısı bu içindeki parçalar olarak
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan ozaman.Ben oyun delisi bi insan değilim falan arkadaşlarda falan çok kalırım o yüzden bunu tercih ettim alacağım yerde lenavo msı ve bu var en ucuzu ve en mantıklısı bu içindeki parçalar olarak
Soğutucudamı çözemiyor dostum ?bence excalibur almayın çok ısınıyor
arkadaşım zalman soğutucu kullanıyor 350 tl ye 85 den 80 e kadar düşüyor alev atıyo pcSoğutucudamı çözemiyor dostum ?