Ekran kartı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 303
Ben de xiaomi mi tv stick aldım 247tl ye sağol kampanyayı gösterdiğin için 
Dün geçerliydi bugünde devam ediyordur muhtemelen. Geçerli olması için o cihazdan daha önce mobil uygulama üzerinden alışveriş yapmamanız gerekiyor ve daha önce alışveriş yapmamış bir hesap kullanmanız gerekiyor.Halen geçerli mi hocam? Teşekkürler bu arada.
Geçerli büyük ihtimalle.Halen geçerli mi hocam? Teşekkürler bu arada.
Mobil üzerinden deneyin ve yeni bir hesap olsun, hiç alışveriş yapmamanız gerekiyor.Hocam, ürünü ekliyorum ancak indirim uygulanmıyor.
Bir süresi var mı?Arkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim
İlk siparişe özel 200TL veya üzeri siparişte 50TL indirim uygulanıyor.
Kampanya mobil uygulamaya özel.
Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok sepetinize 200TL veya üzeri bir ürün eklediğinizde direk olarak fiyata yansıyor.
Not: Kampanya e-pinlerde geçerli değil.
Şu anlık belirli bir bitiş tarihi yok.Bir süresi var mı?
bende bir ürünü sepete eklediğimde geliyor indirim ama adresi girince indirim gidiyor bir bilginiz var mı ?Şu anlık belirli bir bitiş tarihi yok.
Farklı hesapla deneyin.bende bir ürünü sepete eklediğimde geliyor indirim ama adresi girince indirim gidiyor bir bilginiz var mı ?
2 3 farklı hesapla denedim yine aynısı oluyorFarklı hesapla deneyin.
Müşteri hizmetlerine başvurun.2 3 farklı hesapla denedim yine aynısı oluyor
hocam uygulamadı indirimi yeni hesapla denedim amaMüşteri hizmetlerine başvurun.
Başka bir hesapla deneyin veya muşteri hizmetlerine başvurun.hocam uygulamadı indirimi yeni hesapla denedim ama