Bende Gta 5 i sevmiyorum hikayesi hoşuma gitmediGta 5 eh işte mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgisayarın iyi olsaydı Gta 5 i seveceğine eminim
Bilgisayarı kaldırmıyor olabilir beğendiği oyunların çoğu düşük sistem gerektiren, internet oyunları ya da mobil oyunları farkettiysen.
hadi senin dediğin olsun geta dünyanın en ii oyunuBunu söyleyende max 14 yaşında.
Eminmisin biraz araştır istersen.
kavga değil arkadaş çekemiyo fan galiba ve gta onlinenin yaş kitlesi düşük zaten bunu herkes biliyoHala tartışıyor musunuz yav boşverin. Arkadaş beğenmemiş ama çöp yazması herkesi sinirlendirdi olay bundan ibaret. Kavga etmeyin pls
oyunun hikayesi çok güzel ama bi witcher etmez dedim ya arkadaş fan galiba amcası rockstarın sahibiBende Gta 5 i sevmiyorum hikayesi hoşuma gitmedi
gta 5 ben de ısınamadım ama yoklukta gider. Witcher 3 efsanedir xd diğer konusunda konuyu açan arkadaşla konuşmuştuk bi baktım ilk konusu hala duruyor tuhafıma gittihadi senin dediğin olsun geta dünyanın en ii oyunu
kavga değil arkadaş çekemiyo fan galiba ve gta onlinenin yaş kitlesi düşük zaten bunu herkes biliyo
oyunun hikayesi çok güzel ama bi witcher etmez dedim ya arkadaş fan galiba amcası rockstarın sahibiDDDD
Gta en iyi oyun diyen olmadı ve ben çoğunlukla online giriyorum şuana kadar 20 yaş altı görmedim bazen 38 40 yaşlarda olabiliyor.hadi senin dediğin olsun geta dünyanın en ii oyunu
kavga değil arkadaş çekemiyo fan galiba ve gta onlinenin yaş kitlesi düşük zaten bunu herkes biliyo
oyunun hikayesi çok güzel ama bi witcher etmez dedim ya arkadaş fan galiba amcası rockstarın sahibiDDDD
Witcher ın hikayesi Gta 5 ten daha iyi benceoyunun hikayesi çok güzel ama bi witcher etmez dedim ya arkadaş fan galiba amcası rockstarın sahibiDDDD
tamam sen haklısın gta dünyanın en iyi oyunu herkes geta oynamak zorundaGta en iyi oyun diyen olmadı ve ben çoğunlukla online giriyorum şuana kadar 20 yaş altı görmedim bazen 38 40 yaşlarda olabiliyor.
bunu herkes biliyo zatenWitcher ın hikayesi Gta 5 ten daha iyi bence
Öyle bir şey demedim neyse 13 yaşındaki veletle kavga ediyorum sütünü iç yat uyu hadi bakayım.tamam sen haklısın gta dünyanın en iyi oyunu herkes geta oynamak zorunda
bunu herkes biliyo zaten
E.T en kötü oyun değildi E.T oyun piyasasının sonunu hazırlayan en büyük etmendi.Merhabalar. Bugün oynadığım, yada hakkında yorum yapabilecek kadar bilgi sahibi olduğum oyunlar için tier list yapacağım
Tier list:
DÜNYANIN EN İYİ OYUNU
Undertale
BAŞYAPIT
Reventure
Deltarune
EFSANE
Suicide guy
Suicide guy sleeping deeply
Half life 1
MÜKEMMEL
Half life2
GTA vice city
Papers please
Punch club
HARİKA
Plants versus zombies
Bendy an the ink machine
Slime rancher
Mad father
GTA san andreas
Half life: alyx
CS:1.6
CS:GO
Max payne 2
Max payne 1
GÜZEL
COD4 MW
COD MW2
Stanley parable
Süt almama yardım et
Fear
Vampire fall origins
Dead cells
Brawl Stars
NORMAL
PVZ2
Darkness risess
PUBG
Watch dogs 2
EH İŞTE
GTA5
TLOU2
BAŞARISIZ
watch dogs
Driver 3
KÖTÜ
Fear2
Max payne 3
LOL
Fear3
ÇÖP
Fear online
Watch dogs legion
Witcher 3
DÜNYANIN EN KÖTÜ OYUNU
E.T
evet, benim listem böyle. Sizinki nasıl?
aynen sende ailenden bi terbiye al ondan sonra uyu hadi bakalımÖyle bir şey demedim neyse 13 yaşındaki veletle kavga ediyorum sütünü iç yat uyu hadi bakayım.
Tamam apiaynen sende ailenden bi terbiye al ondan sonra uyu hadi bakalım
bak yaklaşık 1 buçuk senedir bu hesap bu forumda ve senin gibi 30 iq konuşmasını bilmeyen insanlar yüzünden forumu bıraktım kendinizi heryerde belli etmeyin yazıkTamam api![]()
![]()