Selman Karaa
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 8,261
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Niye monitörün çöp olacak bir daha açıklasana.Monitörümü çok seviyorum olmaz
Daha çıkacak sistemler var olmasa dedgigin gibi yapardım
Niye monitörün çöp olacak bir daha açıklasana.Monitörümü çok seviyorum olmaz
Daha çıkacak sistemler var olmasa dedgigin gibi yapardım
Monitörüm 2k 165 Hz o ekran kartı bu performansı veremezNiye monitörün çöp olacak bir daha açıklasana.
Rtx sistemler 2k da oynatır. 165hz zaten olması gereken. Şu an böyle sistemler 13/14K dan resmen satılıyor.Monitörüm 2k 165 Hz o ekran kartı bu performansı veremez
O yüzden almak istemiyorum
Bı 3060 olsaydı düşünmez alırdım
Valla sene başından beri bekliyorumRtx sistemler 2k da oynatır. 165hz zaten olması gereken. Şu an böyle sistemler 13/14K dan resmen satılıyor.
İnşallah sıkıntı çıkmazAldım bakalım, geçen sefer ödeme yapmama rağmen gelmedi ürün parayı iade ettiler. İnşallah bu defa sıkıntı olmaz.
Bende aldım ürünü karttan para çekildi sipariş onaylandı yazıyor.Aradım şimdi itopyayı almışşsınız kargolancak iptal olmaz dedi ama.Güvenmeli miyim?Aldım bakalım, geçen sefer ödeme yapmama rağmen gelmedi ürün parayı iade ettiler. İnşallah bu defa sıkıntı olmaz.
O zaman sıkıntı çıkmazBende aldım ürünü karttan para çekildi sipariş onaylandı yazıyor.Aradım şimdi itopyayı almışşsınız kargolancak iptal olmaz dedi ama.Güvenmeli miyim?
Daha ne diyecek adamlarBende aldım ürünü karttan para çekildi sipariş onaylandı yazıyor.Aradım şimdi itopyayı almışşsınız kargolancak iptal olmaz dedi ama.Güvenmeli miyim?
Ya sağol allah razı olsun ama varya sevinemiyorumO zaman sıkıntı çıkmaz
Hayırlı olsun![]()
NiyeYa sağol allah razı olsun ama varya sevinemiyorum![]()
Yetişmesi aşırı zor baya büyük riske giriyorsun. Hadi hayırlısı5 Haziranda dart 2 çıksın başka bir şey istemiyorum