5900X İşlemcinin Yanına Hangi Parçaları Almalıyım?

Şöyle darboğaz bir parçanın gücünün başka bir parçaya yetişememesidir doğru.Lakin ekran kartı düşük olduğu zaman işlemcinin üzerine bir yük binmiyor.Daha doğrusu ekran kartı düşük diye işlemci düşük olunca ortaya çıkan darboğaz gibi bir sonuç olmuyor.
Şu konuyu okursan anlarsın :)

Şu konuyu okursan anlarsın :)
Biliyorum merak etme

Biliyorum merak etme
Öyle olsun:)
Arkadaş bütçeyi belirtmeyecek galiba. Ben öneri yapayım da..
SSD şunlardan biri olabilir:
PSU şu düşünülebilir:
Kasa:

Anakartla darbogazin alakasi yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boş yere para harcatmıyorum görünüşe önem veriyorsa gayet iyi bir tercih benim attığım

galahad bu arada çok iyi bir model bilmeden konuşma
kardesim iyi veya kotu demedim ben kaliteli bir 240mm sogutucu rahatlikla sogutucaktir gidipte ekstra bosa para vermekhic mantikli degil 10900k yi sogutcak sanki

kardesim iyi veya kotu demedim ben kaliteli bir 240mm sogutucu rahatlikla sogutucaktir gidipte ekstra bosa para vermekhic mantikli degil 10900k yi sogutcak sanki
Anakartla darboğaz alakası yok biliyorum da beni niye etiketlediniz.

5900x 10900k dan daha güçlü bir şey bilmiyorsun bari sus

kardeşim ?

kardeşim ?
5900x 10900k dan daha guclu ama sicaklik konusunda 5900x cok daha serin calisiyor yani kaliteli bir 240mm veya 280mm rahatlikla besleyebilir

kardeşim ?
Evet alakasi yok

5900x 10900k dan daha guclu ama sicaklik konusunda 5900x cok daha serin calisiyor yani kaliteli bir 240mm veya 280mm rahatlikla besleyebilir

Evet alakasi yok
YA BAK ALLAH AŞKINA ANLAMA KITLIĞIN MI VAR EVET 5900X DAHA SERİN ONDAN DOLAYI RAHATLIKLA OC YAPABİLİR BİLMEDİĞİN ÇOK BELLİ ARTIK SUS

Okadar para verme bence anakarta x570 tomahawk işini görür bence maksimum asus rog strix x570 e gaming alinir

Bide 1060 a 5900x alma darbogaz çok olur
işlemci çok güçlü olduğunda darboğaz yapmaz ekran kartı yüksek kalıp işlemci düşük kalırsa yapar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,989
Üyeler
187,602
Son üye
erenuygun
Geri