Samaeldrazi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,538
Corsair Dominator rami satmak istiyorum sıfır şekilde crucial ballistix almayı düşünüyorum sizce nasıl olur oc yapıcağım için
bakmam lazım ama hiç bir yerde bulamıyorum kodunu verip sen bulabilir misinŞuankinin çipi ne ki
Ben satmazdım saçma geldi banaCorsair Dominator rami satmak istiyorum sıfır şekilde crucial ballistix almayı düşünüyorum sizce nasıl olur oc yapıcağım için
forum.donanimarsivi.com
ram takılı değil öyle duruyolar internetten bulabilir miyim veya size versemRehber - RAM Çiplerinizi Öğrenin![Güncel]
-İndirme linki düzeltildi. Öncelikle neden çiplerimizi öğrenmek önemli ondan bahsedelim. Bir örnek vericem. Mesela bir RAM alacaksınız. Adata D30' da karar kıldınız. Çünkü markasını beğendiniz. Lakin 15 TL ucuza NeoForza olduğunu gördünüz. Kararsız kaldınız ve markadan dolayı kararınızı Adata'...forum.donanimarsivi.com
Ram çipini öğren , ama bence gerek yok gibi ram degiştirmeye
Valla kodundan gözüküyor mu bilmiyorum ama böyle saçma birşeye ne gerek varram takılı değil öyle duruyolar internetten bulabilir miyim veya size versem
crucial bellekler oc kralı diye gördüm dominator iyi oluyor mu bilmiyorum her şey çipe bağlı aynı ise hiç satmayacağımValla kodundan gözüküyor mu bilmiyorum ama böyle saçma birşeye ne gerek var
evet dominator de çok iyi oc performansı yeterince iyiyse satmayacağımcorsair dominator piyasadaki en iyi ramlerden biri değil mi? ben mi yanlış biliyorum? tamam ballistix iyi bir ram ama dominatoru satıp geçmeye değer mi?
Version yazar üzerinde baksana ona beyaz etiketindecrucial bellekler oc kralı diye gördüm dominator iyi oluyor mu bilmiyorum her şey çipe bağlı aynı ise hiç satmayacağım