Kozmetik önemli, 650ye falan gider gibime geliyor.Merhabalar elimde 3 yıllık temiz sadece üst kısmındaki deriler biraz soyuldu 2.el hyperx cloud 2 var ne kadar eder sizce kutusu felan duruyor tüm ekipmanlar
kral 3 yıldır kullanıyorm taş gibi sence 2 yıl daha götürür mü bu kulaklı üst seviye olarak350-400 arası diyorum ben. Letgoda biraz bakındım piyasası bu şekilde. Senin kulaklık gibi sadece üst kısmı yıpranan bir ilan 300₺'ye koyulmuş.
kral 3 yıldır kullanıyorm taş gibi sence 2 yıl daha götürür mü bu kulaklı üst seviye olarakKozmetik önemli, 650ye falan gider gibime geliyor.
Bence satma. Sırf üstü yıprandı diye satılmaz 3 yıl götürmüş sizi 1 sene daha kesin götürür bencekral 3 yıldır kullanıyorm taş gibi sence 2 yıl daha götürür mü bu kulaklı üst seviye olarak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kral 3 yıldır kullanıyorm taş gibi sence 2 yıl daha götürür mü bu kulaklı üst seviye olarak
hocam son olarak soundsurge 85 aldım hikayeli oyunlar için kullanıyorum , rekabetçi oyunlar için cloud 2 oynuyorum şimdilik nasıl ? soundsurge 85Bence satma. Sırf üstü yıprandı diye satılmaz 3 yıl götürmüş sizi 1 sene daha kesin götürür bence
Götürür bence.kral 3 yıldır kullanıyorm taş gibi sence 2 yıl daha götürür mü bu kulaklı üst seviye olarak
kral 3 yıldır kullanıyorm taş gibi sence 2 yıl daha götürür mü bu kulaklı üst seviye olarak
Bence götürür. Iyice yıpranınca yeni kulaklık alırsın. Şuanda yeni bir kulaklik almanı gerektirecek bir fark yok bence piyasadaki kulaklıklarda.kral 3 yıldır kullanıyorm taş gibi sence 2 yıl daha götürür mü bu kulaklı üst seviye olarak
hocam son olarak soundsurge 85 aldım hikayeli oyunlar için kullanıyorum , rekabetçi oyunlar için cloud 2 oynuyorum şimdilik nasıl ? soundsurge 85Bence götürür. Iyice yıpranınca yeni kulaklık alırsın. Şuanda yeni bir kulaklik almanı gerektirecek bir fark yok bence piyasadaki kulaklıklarda.
Anker q10 daha iyi sanırım o kulaklıktan ama o fiyat bandında güzel bir kulaklık gibi duruyor.hocam son olarak soundsurge 85 aldım hikayeli oyunlar için kullanıyorum , rekabetçi oyunlar için cloud 2 oynuyorum şimdilik nasıl ? soundsurge 85
hocam anker q10 ne aac var ne aptx bunda hem aptx hem aac hemde aktif gürültü engelleme var oyunlarda 0 gecikmeAnker q10 daha iyi sanırım o kulaklıktan ama o fiyat bandında güzel bir kulaklık gibi duruyor.
rekabetçi gireceğim zaman cloud 2 geçiyorumhocam anker q10 ne aac var ne aptx bunda hem aptx hem aac hemde aktif gürültü engelleme var oyunlarda 0 gecikme
Mikrofonu falan ne durumda?kral 3 yıldır kullanıyorm taş gibi sence 2 yıl daha götürür mü bu kulaklı üst seviye olarak