3060 LI MONSTER HAKKINDA

Hocam laptoplarda gamegaraj nasıldır? Sanki monster kadar değil gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dikkatle inceleyeceğim Teşekkür ederim ama tracerde ısınma sorunu olduğu söyleniyor

Hocam size zahmet bilginiz var ise şu 3 ünü kıyaslayabilir misiniz biraz detaylı benim için
"GF65 thin"in oyun performansı "Tulpar"ınkinden kötü. Çünkü içinde "max-q" model bir ekran kartı kullanılıyor. Aynı şekilde "Gamegaraj"ın modelinde de "max-q" kullanılmış.

Dostum cahilliğime ver 2070 daha iyi oluyor dimi
"2070" laptop bulmanız zor.

Dostum cahilliğime ver 2070 daha iyi oluyor dimi
Dostum attığın monster modeli alabilirsin 95 derece olacaktır 10750h ısınan bir işlemci lakin testlerde işlemci 65W falan çekiyordu ki bu değer hayli fazla. Tracer' da 95 derece olurken Monster daha performanslıydı.

Dostum attığın monster modeli alabilirsin 95 derece olacaktır 10750h ısınan bir işlemci lakin testlerde işlemci 65W falan çekiyordu ki bu değer hayli fazla. Tracer' da 95 derece olurken Monster daha performanslıydı.
işlemci max tdp'si 45W

ayrıca 15.6 inç bir bilgisayarı neden 17.3 ile kıyaslıyoruz
Haklı bende kendim büyük ekran seviyorum

https://www.akakce.com/laptop-noteb...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,802007462.html
bunun hakkında yorum alabilir miyim dostlar

Haklı bende kendim büyük ekran seviyorum

https://www.akakce.com/laptop-noteb...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,802007462.html
bunun hakkında yorum alabilir miyim dostlar
ekranı 15.6 ama yinede bir fikrinizi almak isterim

Tulpar 20.3 kullanan bi insan olduğum için yazıyorum hiç tereddüt etme mükemmel bi pc bi kötü yanı sadece fanı biraz sesli çalışıyo onada alışıyorsun çok güzel bir leptoo en fazla işlemcide 91 derece gördüm

Tulpar 20.3 kullanan bi insan olduğum için yazıyorum hiç tereddüt etme mükemmel bi pc bi kötü yanı sadece fanı biraz sesli çalışıyo onada alışıyorsun çok güzel bir leptoo en fazla işlemcide 91 derece gördüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,692
Üyeler
197,531
Son üye
Kacakci061
Geri