- Reaksiyon skoru
- 315
ben de kıyaslama yapsınlar diye söyledim ama maalesef piyasada başka bir alternatif yok65W' a kadar çıkabiliyor dostum bunu gördük. Ayrıca GPU payı da var ısınmasında.
ben de kıyaslama yapsınlar diye söyledim ama maalesef piyasada başka bir alternatif yok65W' a kadar çıkabiliyor dostum bunu gördük. Ayrıca GPU payı da var ısınmasında.
hangi oyunda o değerleri gördün genel itibariyle ısınması nasıl ?Tulpar 20.3 kullanan bi insan olduğum için yazıyorum hiç tereddüt etme mükemmel bi pc bi kötü yanı sadece fanı biraz sesli çalışıyo onada alışıyorsun çok güzel bir leptoo en fazla işlemcide 91 derece gördüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tulpar 20.3 kullanan bi insan olduğum için yazıyorum hiç tereddüt etme mükemmel bi pc bi kötü yanı sadece fanı biraz sesli çalışıyo onada alışıyorsun çok güzel bir leptoo en fazla işlemcide 91 derece gördüm
"Tulpardan çok şikayeti olan var ısınma sorunu vb sizin fikriniz nedir ?" ben laptop almama kanaatindeyim, genelde.Tulpardan çok şikayeti olan var ısınma sorunu vb sizin fikriniz nedir ?
2070 önerebiliceğin 13k fiyat bandında bir laptop var mı ?
adam 3060 diyo sen 2060 öneriyosun. 32 GB ram ı napacak mangal mı yapacak normal kullanıcı için 16 ideal.
Bu varken Monster gibi bir markaya 13.000 TL vermezdim.
Fırın bu
Bilgisayar mühendisliği okuyacağım ama aynı zamanda oyun laptopumda olsun istiyorum bu açıdan laptop daha iyi olur gibime geliyor kimisi çok iyi diyor kimisi kötü şikayet var diyor tulpar hakkında açıkcası kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum ama her türlü fikirlere açığım pc olarak laptop açısında biraz fikir sahibi olmak istiyorum ona göre karar vereceğim diyebilirim"Tulpardan çok şikayeti olan var ısınma sorunu vb sizin fikriniz nedir ?" ben laptop almama kanaatindeyim genelde.
GF65 Thinler de fırın gibi ???Güzelmiş bunun fiyatı, alınabilir.
Tulpar dediğiniz bilgisayarların problemi ilk geldiğinde sorunlu çıkabilmesidir.Bilgisayar mühendisliği okuyacağım ama aynı zamanda oyun laptopumda olsun istiyorum bu açıdan laptop daha iyi olur gibime geliyor kimisi çok iyi diyor kimisi kötü şikayet var diyor tulpar hakkında açıkcası kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum ama her türlü fikirlere açığım pc olarak laptop açısında biraz fikir sahibi olmak istiyorum ona göre karar vereceğim diyebilirim
beyler adamın bildiği var demek ki. bu arada gerçekten bir ürün alırken sadece özelliklerine mi bakıyorsunuz. bu laptop piyasasında acer'dan iyisi yok.3060 lı bir pc den bahsediyoruz senin attığında 2060 var
O monster düşmanı bırak zamanında çok tartıştık onunla 3060 atıyorum 2060 atıyor 2070 atıyor max-q falan yani sözde laptopçu evet.Fırın bu
Sözde forumun laptopçusu olacak adamın önerdiği laptopa bak.
Arkadaşımda var oradan biliyorum.
20.3 hakkında bilginiz varsa biraz bahsedebilirseniz çevrenizde kullanan varsa çok memnun olurumGF65 Thinler de fırın gibi ???
Adama soba aldırtmaya çalışmaktan vazgeç artık...
Tulpar dediğiniz bilgisayarların problemi ilk geldiğinde sorunlu çıkabilmesidir.
Sorun çıkmazsa takır takır işliyor ve serin. Çevremde kullanılıyor.
Sorun çıkınca iade de edildi bu arada sorun çıkarmıyorlarmış.GF65 Thinler de fırın gibi ???
Adama soba aldırtmaya çalışmaktan vazgeç artık...
Tulpar dediğiniz bilgisayarların problemi ilk geldiğinde sorunlu çıkabilmesidir.
Sorun çıkmazsa takır takır işliyor ve serin. Çevremde kullanılıyor.
Gf65 mi sorun çıkarmıyormuş bro ?Sorun çıkınca iade de edildi bu arada sorun çıkarmıyorlarmış.
Açıkcası cahili olarak önerilerinizi bekliyorum senin görüşün o arkadaşın attıklarından daha mı iyi Monster diyorsun dostum ?O monster düşmanı bırak zamanında çok tartıştık onunla 3060 atıyorum 2060 atıyor 2070 atıyor max-q falan yani sözde laptopçu evet.
Yok Monster sorunlu cihazların iadesini kolay yapıyor size problem çıkarmıyor.Gf65 mi sorun çıkarmıyormuş bro ?