3060 LI MONSTER HAKKINDA

65W' a kadar çıkabiliyor dostum bunu gördük. Ayrıca GPU payı da var ısınmasında.
ben de kıyaslama yapsınlar diye söyledim ama maalesef piyasada başka bir alternatif yok

Tulpar 20.3 kullanan bi insan olduğum için yazıyorum hiç tereddüt etme mükemmel bi pc bi kötü yanı sadece fanı biraz sesli çalışıyo onada alışıyorsun çok güzel bir leptoo en fazla işlemcide 91 derece gördüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tulpar 20.3 kullanan bi insan olduğum için yazıyorum hiç tereddüt etme mükemmel bi pc bi kötü yanı sadece fanı biraz sesli çalışıyo onada alışıyorsun çok güzel bir leptoo en fazla işlemcide 91 derece gördüm
hangi oyunda o değerleri gördün genel itibariyle ısınması nasıl ?

Tulpardan çok şikayeti olan var ısınma sorunu vb sizin fikriniz nedir ?

2070 önerebiliceğin 13k fiyat bandında bir laptop var mı ?
"Tulpardan çok şikayeti olan var ısınma sorunu vb sizin fikriniz nedir ?" ben laptop almama kanaatindeyim, genelde.

"Tulpardan çok şikayeti olan var ısınma sorunu vb sizin fikriniz nedir ?" ben laptop almama kanaatindeyim genelde.
Bilgisayar mühendisliği okuyacağım ama aynı zamanda oyun laptopumda olsun istiyorum bu açıdan laptop daha iyi olur gibime geliyor kimisi çok iyi diyor kimisi kötü şikayet var diyor tulpar hakkında açıkcası kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum ama her türlü fikirlere açığım pc olarak laptop açısında biraz fikir sahibi olmak istiyorum ona göre karar vereceğim diyebilirim

Güzelmiş bunun fiyatı, alınabilir.
GF65 Thinler de fırın gibi ???
Adama soba aldırtmaya çalışmaktan vazgeç artık...

Bilgisayar mühendisliği okuyacağım ama aynı zamanda oyun laptopumda olsun istiyorum bu açıdan laptop daha iyi olur gibime geliyor kimisi çok iyi diyor kimisi kötü şikayet var diyor tulpar hakkında açıkcası kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum ama her türlü fikirlere açığım pc olarak laptop açısında biraz fikir sahibi olmak istiyorum ona göre karar vereceğim diyebilirim
Tulpar dediğiniz bilgisayarların problemi ilk geldiğinde sorunlu çıkabilmesidir.
Sorun çıkmazsa takır takır işliyor ve serin. Çevremde kullanılıyor.

3060 lı bir pc den bahsediyoruz senin attığında 2060 var
beyler adamın bildiği var demek ki. bu arada gerçekten bir ürün alırken sadece özelliklerine mi bakıyorsunuz. bu laptop piyasasında acer'dan iyisi yok.

Tulpar dediğiniz bilgisayarların problemi ilk geldiğinde sorunlu çıkabilmesidir.
20.3 hakkında bilginiz varsa biraz bahsedebilirseniz çevrenizde kullanan varsa çok memnun olurum

Sorun çıkınca iade de edildi bu arada sorun çıkarmıyorlarmış.

Sorun çıkınca iade de edildi bu arada sorun çıkarmıyorlarmış.
Gf65 mi sorun çıkarmıyormuş bro ?

O monster düşmanı bırak zamanında çok tartıştık onunla 3060 atıyorum 2060 atıyor 2070 atıyor max-q falan yani sözde laptopçu evet.
Açıkcası cahili olarak önerilerinizi bekliyorum senin görüşün o arkadaşın attıklarından daha mı iyi Monster diyorsun dostum ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,629
Üyeler
197,516
Son üye
eseren
Geri