Rotelia
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
hocam garip olan daha dün faturayı ödedim ve online işlemlerde görünen kampanya fiyatından daha az geldiPuhahahahah. Sorgulama devam et![]()
neyse umarım fark edip düzeltmezler de 50 mbps fiyatına 100 kullanırım xdVallaha cidden bir neden bulamıyorum neden olmuş olabilir acaba ? altyapın falan gelişti desem senin talebin olmadan bir şey yapamazlar herhalde. Türk Telekom cidden çok garip bir firma.
Fark ederler illa eğer yanlışlıkla olduysa. Ne indirebiliyorsan indirneyse umarım fark edip düzeltmezler de 50 mbps fiyatına 100 kullanırım xd
hocam aynısı bugün bana oldu bende türk telekom kullanıyorum çok şaşırdım inşallah böyle devam eder50mbps paket kullanmama rağmen internetim bugün bu hızda, Türk Telekom kullanıyorum neden böyle oldu bilen var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
az önce online işlemlerden kontrol ettim paketim 100 mbpsye çıkarılmış wtf?
Dert etme devam Et İşte 16Mbps ile Gidiyom Devam Et Boşver50mbps paket kullanmama rağmen internetim bugün bu hızda, Türk Telekom kullanıyorum neden böyle oldu bilen var mı?
İstersen yavaşlatalım50mbps paket kullanmama rağmen internetim bugün bu hızda, Türk Telekom kullanıyorum neden böyle oldu bilen var mı?