Sizce Fen Lisesi mi Anadolu Lisesi mi?

ben oyumu fenden yana kullanıyorum tabii ki o fen lisesinden daha iyi anadolular varsa kesinlikle onlara gitmeni öneriririm
Puanım yetse saten merkez anadoluya gitmek istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi anadolu > orta fen

hatta iyi anadolu > iyi fen mesela

istanbul erkek vs ankara fen lisesi yapsak bile bana göre anadolu lisesi
Bendim demek istediğim orta Anadolu vs orta fen

iyi bir anadolu yerine fene girmedim ben
şehrimin en iyi anadolusuna girdim ama puanım fenede yetiyordu
4.fen lisesi yerine 1. anadoluya gittim

Selam arkadaşlar eğer istediğim anadolu lisesinin puanı çok yüksek sizce alamazsam bir fen lisesine mi gideyim (400 alırım diye düşünüyorum) ortalama bir anadolu lisesine mi? (hukuk istiyorum ama fikrim değişebilir)
puan ı yüksek olana git mesela galatasaray anadolu lisesi 500 puan mı ne istiyo

iyi anadolu > orta fen

hatta iyi anadolu > iyi fen mesela

istanbul erkek vs ankara fen lisesi yapsak bile bana göre anadolu lisesi
pek doğru bir karşılaştırma olmamış dengeli değil yani hüseyin avni sözenle ankara feni kıyaslarsanız hangisini seçerdiniz

Selam arkadaşlar eğer istediğim anadolu lisesinin puanı çok yüksek sizce alamazsam bir fen lisesine mi gideyim (400 alırım diye düşünüyorum) ortalama bir anadolu lisesine mi? (hukuk istiyorum ama fikrim değişebilir)
"Anadolu Lisesi"nde okuyorum. Öneririm asdasdasd.

Kim fen lisesinde oyun oynanmıyor sosyal hayat yok diyor size ya...
Hangisinin puanı yüksekse ona git

asıl oralarda çok daha iyi dedikleri gibi değil
Ben fen lisesinden mezun oldum. Büyük bir ihtimalle buradaki lise hayatını en dolu dolu geçirenlerden biriyim( son sene dışında)

Ben fen lisesinden mezun oldum. Büyük bir ihtimalle buradaki lise hayatını en dolu dolu geçirenlerden biriyim( son sene dışında)
Olması gereken o zaten neymiş fene giden inek olup başını kaldıramıyormul öyle bir şey yok
Eğer denk liselerse fene gitsin
Ben Anadolu gittim 4,fen yerine 1.Anadolu tercih ettim

Olması gereken o zaten neymiş fene giden inek olup başını kaldıramıyormul öyle bir şey yok
Eğer denk liselerse fene gitsin
Ben Anadolu gittim 4,fen yerine 1.Anadolu tercih ettim
Son cümleni anlamadım ama lise dersleri gerçekten ağır değil rahatlıkla sosyal hayat kurulabiliyor.

Son cümleni anlamadım ama lise dersleri gerçekten ağır değil rahatlıkla sosyal hayat kurulabiliyor.
Demiş ya fen mi Anadolu mu
Eğer denk liselerse bence fene gitsin
Ama denk değillerse hangisi iyiyse ona gitsin
Mesela ben 4.fene gidebilirdim ama 1.Anadolu’ya gittim daha iyi diye

Hocam bence puanınız neye yeterse oraya gidin ben 2 yıl önce 2lik dilim ile necmettin erbakan fene yerleştim. Ama hukuk için fene gitmek doğru olur mu bilmiyorum benim hocalarım buraya gelen sayısal bölüm kendine hedeflesin demişti gerçi 4 dönemde sadece 1 dönem okula gittik ve üniversite sınavlarında fene özel bir şey çıkmıyor. Siz puanınız ile gidebileceğiniz en iyi okula gidin fen olsun anadolu olsun. Ama hukuk için fen bilmiyorum vallaha.

Hukuk için Anadolu daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,928
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri