Ethereum neden tek kartla kazılmaz?

UzunKing

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,038
Babam sordu bende tam olarak açıklayamadım açıklarsanız sevinirim. RX 580 le kazım yapıyormuş biri tek kartta, günlük 2 dolar kazanıyormuş dedi. 100 TL elektrik faturası geliyormuş falan dedi. Bende zararda falandır o adam dedim. Neyse sizden sorunun cevabını istiyorum şimdiden teşekkürler.

Günde 2 dolar 16 TL'ye denk geliyor ayda 480 tl yapıyor yani kartın parasını 1.5 senede zor çıkartır o zamana kart çöp olur bu yüzden

Peki ben merakımdan soruyorum adm kazık yaparken nasıl 100tl fatura aliyi ben bile evde 3 kişi ile neredeyse 300tl alırken

Günde 2 dolar 16 TL'ye denk geliyor ayda 480 TL yapıyor yani kartın parasını 1.5 senede zor çıkartır o zamana kart çöp olur bu yüzden
Hatta ekleyeyim 380 tl kalıyor faturayı çıkarınca dediğim gibi kart kendi parasını çıkarana kadar çöp oluyor

Babam sordu bende tam olarak açıklayamadım açıklarsanız sevinirim. RX 580 le kazım yapıyormuş biri tek kartta, günlük 2 dolar kazanıyormuş dedi. 100 TL elektrik faturası geliyormuş falan dedi. Bende zararda falandır o adam dedim. Neyse sizden sorunun cevabını istiyorum şimdiden teşekkürler.
8gb sanırsam
UV+OC yaptı mı o karta?
Tek kartla da kazılır, kazılmaz diye bir şey yok. Hatta harcanan parayla orantı kurulursa ha 10000 kartla ha 10 kartla aynı (Küçük oynamaları saymıyorum) kar olur. (toplu alıma yapılacak indirimi saymadım)

2 kart olunca kazım gücümü artıyor?

24 saat açık tutarsa ve kart 100W elektrik harcarsa 57 Lira 88 kuruş fatura gelir. Tüm evin faturasını dahil etmesin.
Aylık kazancı 515 TL yapar, 57 Lira çıkarırsak aylık 460 TL net kârı var.
RX 580 şu an gereksiz pahalı ve ETH düşmüş durumda fakat şu an bile aylık 460 TL net kârı var adamın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,422
Üyeler
192,716
Son üye
Stoper
Geri