Dizel Araç Vs Benzinli Araç

Araç genellikle şehir içi kullanılacak
Uzun yol da yapacak ama genellikle şehir içi işte
Dizel araba mı daha uygun olur benzin mi ?
Yakıt önemli değil
Hangisi neden daha avantajlı açıklayarak anlatırsanız çok sevinirim
Elimde bir sürü dizel ve benzinli oldu benzin yaklaşık yüzde 20 daha fazla yakıyor ama tamiri daha ucuz ve dizel araçlardan çok daha ucuz yani benzin ve dizel arasındaki fiyat farkını benzine sayıp kâr edebilirsin ve benzinli araç kullanması daha rahat ve çok sessiz

Tek sıkıntı 2 kişilik olması. Birde o arabayı alan kişinin bir garajı olması lazım mecbur camları yok takılıyordu ama şeffaf plastik bildiğimiz ne kadar güvenli olur
Hayır hocam o iki kişilik model farklı benim değim elektirikli araç altaki fotodaki 5 kişi rahat biniyo

1622791753291.png

Elimde bir sürü dizel ve benzinli oldu benzin yaklaşık yüzde 20 daha fazla yakıyor ama tamiri daha ucuz ve dizel araçlardan çok daha ucuz yani benzin ve dizel arasındaki fiyat farkını benzine sayıp kâr edebilirsin ve benzinli araç kullanması daha rahat ve çok sessiz
Dizel kadar pis bir yakıt yok benzin biraz pahalı olsada mükemmel bir yakıt...

Tork dolayısıyla dizel diyorum

Dizel kadar pis bir yakıt yok benzin biraz pahalı olsada mükemmel bir yakıt...
Dizelin nesi pis? Ülkemiz yakıtları çok kötü fakat emisyon falan adblue ile çözüldü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikinci el alıcaksanız fiyatlarda çok sarsılma yok sıfırlar da halşa 380 k
Şimdi beni yanlış anlamayın kötülemiyorum da ama
380 bin lira arabaya bakar mısın minnacık? Hatchackin hatchbacki keşke daha uygun olsa da herkes elektirkli araç alsa yoksa mükemmel bir şey

Dizelin nesi pis? Ülkemiz yakıtları çok kötü fakat emisyon falan adblue ile çözüldü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

380 bin lira arabaya bakar mısın minnacık? Hatchackin hatchbacki keşke daha uygun olsa da herkes elektirkli araç alsa yoksa mükemmel bir şey
Dizel, adblue kullanılmayan motorlarda pis bir yakıt ve enjektör sistemi karışık, bu yüzden benzin dizele göre çok basit bir motor o yüzden tercihim uzun ömürlü olmasından benzin.

Hocam o küçükse aynı fiyata buda elektirikli 550 KM manzili SUV Normalde avrupada vardı sadece çok iyi bi otomobil yeni türkiyeye geldi
394.000 TL (Vergiler dahil anahtar teslim fiyatı)

• 16 inç alaşımlı jantlar

• MG Pilot
• Apple CarPlay / Android Auto
• 8 inç dokunmatik ve renkli ekran
• 448 lt bagaj hacmi
• 3 sürüş modu (Ekonomik, Normal, Sportif)

1622884899856.png

Hocam o küçükse aynı fiyata buda elektirikli 550 KM manzili SUV Normalde avrupada vardı sadece çok iyi bi otomobil yeni türkiyeye geldi
394.000 TL (Vergiler dahil anahtar teslim fiyatı)

• 16 inç alaşımlı jantlar

• MG Pilot
• Apple CarPlay / Android Auto
• 8 inç dokunmatik ve renkli ekran
• 448 lt bagaj hacmi
• 3 sürüş modu (Ekonomik, Normal, Sportif)

Alıntıyı görüntüle
İNcelemesi çıktı önüme izlemedim bakıcam buna da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,949
Üyeler
188,341
Son üye
1rebefsanesi