Googlede falan arattım ama tam anlayamadım evrim tam olarak nedir?
insanların maymunlar veya başka bir hayvanlardan geldiğine inanan teori 3 ana dine aykırıdırGooglede falan arattım ama tam anlayamadım evrim tam olarak nedir?
Karışık mevzular bende burda açıklayabilecek kadar bi bilgi sahibi değilim ama din ile ters düştüğü kesin. Genelde ateistlerin savunduğu bir "Teori"Googlede falan arattım ama tam anlayamadım evrim tam olarak nedir?
evet ama inanan müslümanlar falan da var karışık bir şey burada tartışılacak bir şey değilYani ateistlerin inandığı şey?
Biraz okusaydin cahil cahil konuşmazdın evrim maymunlardan geldiğimizi falan iddia etmiyor. Primat onlar.insanların maymunlar veya başka bir hayvanlardan geldiğine inanan teori 3 ana dine aykırıdır
biraz okumak değil genelleme yaptım evrim teorisi için burda tartışılacak bir şey değilBiraz okusaydin cahil cahil konuşmazdın evrim maumunlardan geldiğimizi falan iddia etmiyor. Primat onlar.
Büyüyünce daha iyi anlarsın. Küçük yaşta bunlara aklımız yetmiyor.Kafam çok karıştı
Yani n eyden geldiklerini iddia ediyorlar/ediyorsun? (Mesajlarından evrime inandığını anladım o yüzden böyle yazdım.)Biraz okusaydin cahil cahil konuşmazdın evrim maymunlardan geldiğimizi falan iddia etmiyor. Primat onlar.
senin vikipediadan attığın evrim teori olan değil tanım olanBiraz okusaydin cahil cahil konuşmazdın evrim maymunlardan geldiğimizi falan iddia etmiyor. Primat onlar.