- Reaksiyon skoru
- 414
Canlilarin kosullara adapte olmasi ve daha iyi yasam formuna donusmesidir. Ornegin Zurafalar agactaki yapraga uzanmasi icin oyle evrimlesmistir.
bu video size yardimci olurGooglede falan arattım ama tam anlayamadım evrim tam olarak nedir?
Evrim teorisi, varsayimlar ile yola cikilan bir sey.biraz okumak değil genelleme yaptım evrim teorisi için burda tartışılacak bir şey değil
Evrim teorisi, varsayimlar ile yola cikilan bir sey.
Ornegin ilk basta tek hucreli canlilardan geldigimizi varsaydilar. Daha sonra kambriyen patlamasi ile tum turlerin birden ortaya ciktigini buldular. Evrim teorisinin asil amaci bence nereden geldigimiz arastirmak. Bu guzel bir sey.
Benim yazdiklarimi anlatiyor gibi. Evrim oldugunu biliyorum ben, evrim teorisi de nereden geldigimizi bulmaya calisiyor.
şşş o zamanlar ben cahildim şşş neden hortlatıldı bu konuEvrim teorisi, varsayimlar ile yola cikilan bir sey.
Ornegin ilk basta tek hucreli canlilardan geldigimizi varsaydilar. Daha sonra kambriyen patlamasi ile tum turlerin birden ortaya ciktigini buldular. Evrim teorisinin asil amaci bence nereden geldigimiz arastirmak. Bu guzel bir sey.
Niye cahil oluyordun o zaman?şşş o zamanlar ben cahildim şşş neden hortlatıldı bu konu
Şu iki video için konuşayım, tamam savunması gayet yerinde fakat Allah'ın yoktan bir insanı, Adem'i var etmesi zaten evrime tamamen olmasa da kısmen ters düşüyor. Evrimde veya bilimde ilahi bir güç tarafından yaratılma diye bir şey yoktur.Ayrı türler olduğunu düşün Adem seçildi ve tekrar yaratıldı
Şu videolara bak bi :
Evrime ters düşmüyor evrim ile alakalı konu değil, İsa'nın toprakdan oluşturduğu kuş evrim ile oluşmadı ama evrimle alakalı da değil Adem kıssası hala Homo Sapien geni taşıdığmızı ve diğer türler ile akraba olduğumuzu değiştirmezŞu iki video için konuşayım, tamam savunması gayet yerinde fakat Allah'ın yoktan bir insanı, Adem'i var etmesi zaten evrime tamamen olmasa da kısmen ters düşüyor. Evrimde veya bilimde ilahi bir güç tarafından yaratılma diye bir şey yoktur.
Materyalist veya natüralist düşünenler için öyle. Dediklerimin ikisi de bir inanç.Şu iki video için konuşayım, tamam savunması gayet yerinde fakat Allah'ın yoktan bir insanı, Adem'i var etmesi zaten evrime tamamen olmasa da kısmen ters düşüyor. Evrimde veya bilimde ilahi bir güç tarafından yaratılma diye bir şey yoktur.