arkadaşlar en az 57 yi gördüm arada 80 e fırlıyor ortalama ise 65 70 72 civarları dolaşıyor pc im El capitan. İşlemci R5 3600 hiçbir yük yok böyle derece normal değil, kullanım yüzdesi de %4 %5 civarlari nedeni nedir pc bugün geldi.
Stok soğutucu fakat arkadaş da stok soğutucu var adamda 45 derece aynı işlemci.stok sogutucu mu taktin?
Fan ı vs. Dogru takılmışmı diye kontrol et.Stok soğutucu fakat arkadaş da stok soğutucu var adamda 45 derece aynı işlemci.
@Abdullah HacıgülStok soğutucu fakat arkadaş da stok soğutucu var adamda 45 derece aynı işlemci.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Abdullah Hacıgül
Fan doğru takılmış bir oynama vs. yokFan ı vs. Dogru takılmışmı diye kontrol et.
Termal macun var mı ona da bak.
ince hesapdan pc alcaksın macu surmeyecekler hı? bide amd işlemci macunlu zatenFan ı vs. Dogru takılmışmı diye kontrol et.
Termal macun var mı ona da bak.
Kasa?Fan doğru takılmış bir oynama vs. yok
Belli mi olur? İmkansız değil.ince hesapdan PC alcaksın macu surmeyecekler hı? bide AMD işlemci macunlu zaten
1400 ü 1200 mü yapalım?Bir çok kişinin karşılaştığı bir sorun. Sebebi ise biosun fazla voltaj veriyor. Biosa gir ve işlemciye kaç V verildiğine bak, sıcaklıklara bakılırsa tahminen 1.4V verilmiş. Onu 1.2 yap ve kaydedip çık.
Evet.1400 ü 1200 mü yapalım?
bunun yapabilmek için herhangi bir rehber önerebilir misin güvenebilir ben bulamadım. ve sağlıklı bir işlem mi? diğer parçalar zarar görmesin? @Abdullah HacıgülBir çok kişinin karşılaştığı bir sorun. Sebebi ise biosun fazla voltaj veriyor. Biosa gir ve işlemciye kaç V verildiğine bak, sıcaklıklara bakılırsa tahminen 1.4V verilmiş. Onu 1.2 yap ve kaydedip çık.