Kaç yaşındasın?Hocam ama bu mouse biraz daha büyük gibi.
El uzunluğun değil yaşın.Bilekten itibaren 15 cm elim ve tutuş şeklim palm.
Viper Mini almanı önermiyorum o zaman daha küçüksün.12 hocam.
Hocam zaten bi 2 yıl idare etsin yeter ama heryere sordum viper mini al dediler.Viper Mini almanı önermiyorum o zaman daha küçüksün.
Elin elbet büyüyecek sonrasında eline sığmayacak Mouse tabii tercih senin, sonradan değişirim dersen alabilirsin.
Evet heryerde viper miniyi önerdiler zaten.Bence razer al omen reactor tasarım olarak hoş değil
Viper Mini al geç o zaman.Hocam zaten bi 2 yıl idare etsin yeter ama heryere sordum viper mini al dediler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet heryerde viper miniyi önerdiler zaten.
Dostum mouse'u sen almıyorsun zaten, sana hoş gelmez ama belki ona gelir. Sırf sen tasarımını beğenmiyorsun diye böyle demen garipOmen reactor tasarım olarak hoş değil
Normalde öyle evet ama viper mini çok daha güzel duruyor omen çok büyük ve kaba duruyorDostum mouse'u sen almıyorsun zaten, sana hoş gelmez ama belki ona gelir. Sırf sen tasarımını beğenmiyorsun diye böyle demen garip![]()