ŞAHİNDE AZ DAHA YÜKSEK OLUR ESKİ ARAÇ OLDUĞU İÇİN1993 model 2.5 dizel yakıtı fazla mıdır birde yıllık vergisi ne kadar bilen aydınlatabilir mi?
Yapmadım binmedim görmedim.peki motorları nasıl sağlam mı?
Sağlam çıkar mı değil hocam . Motor açılmıştır o araçlar offroad için kullanılıyor yağ yakan motorla devam etmezler açmışlardır93 model aracın motoru sağlam çıkar mı diye sormak lazım ?
Sağlam çıkar mı değil hocam . Motor açılmıştır o araçlar offroad için kullanılıyor yağ yakan motorla devam etmezler açmışlardır
Birde ilan vs. Varsa atabilir misiniz ? Fiyat nedir?
Tamirciden araba alınır mı dersen alınır. Biz ufak kazalı motor hasarlılara bakıyoruz mesela çünkü düşeş geliyor ve iyi arabalar oluyor genelde . Elimize böyle tonla araha geçti ucuz yollu araba toplamış oluyoruz bir nevi
Adam zaten kendi arabasına motor bitik halde binmez eminim
Motor açılsın açılmasın önemli değil önemli olan motor iyi mi ? Bir sıkıntısı var mı?
vergisi 200-300 dir bir tofaşa aylık 350 tl vergi veriyorlarsa oda neredeyse aynıdır.1993 model 2.5 dizel yakıtı fazla mıdır birde yıllık vergisi ne kadar bilen aydınlatabilir mi?
Sağlam çıkar mı değil hocam . Motor açılmıştır o araçlar offroad için kullanılıyor yağ yakan motorla devam etmezler açmışlardır
Birde ilan vs. Varsa atabilir misiniz ? Fiyat nedir?
Tamirciden araba alınır mı dersen alınır. Biz ufak kazalı motor hasarlılara bakıyoruz mesela çünkü düşeş geliyor ve iyi arabalar oluyor genelde . Elimize böyle tonla araha geçti ucuz yollu araba toplamış oluyoruz bir nevi
Adam zaten kendi arabasına motor bitik halde binmez eminim
Motor açılsın açılmasın önemli değil önemli olan motor iyi mi ? Bir sıkıntısı var mı?

Hayırlı olsun . Kaç motor var modeli falan ne?