Apu Mühendisi
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,109
Arkadaşlar Letgoda 2500tlye 6.72 Ps4 Buldum. Cihaz Kırık. 1TB
Çift Kol
Sizce Alınır Mı ?
Çift Kol
Sizce Alınır Mı ?
Hocam 7.55'ler Stabil DeğilBence bulabiliyorsan 7.55 versiyonunu al ama yoksa bu da alınabilir.
Ben daha günceldir diye düşünmüştüm ama dediğiniz gibi stabil çalışmıyorsa almayın. Pek bilgim yok çünkü bu kırık cihazlar hakkında.Hocam 7.55'ler Stabil Değil
Birde Eğer Oyunlar İçin Diyorsanız , 7.55 Oyunların Fixleri Var
5.05'de Bile Çalışıyorlar
Hocam Sonra Satmaya Kalksam Satabilir Miyim ?Ben daha günceldir diye düşünmüştüm ama dediğiniz gibi stabil çalışmıyorsa almayın. Pek bilgim yok çünkü bu kırık cihazlar hakkında.
Ne kadar sonra satacağınıza bağlı ama yine de kesin bir şey diyemem. 1-2 seneye PS4'lerin fiyatı düşer diye tahmin ediyorum.Hocam Sonra Satmaya Kalksam Satabilir Miyim ?
Aynı Fiyattan Gider Mi ?
Reis Sana Son Bir Soru Soracağım :Ne kadar sonra satacağınıza bağlı ama yine de kesin bir şey diyemem. 1-2 seneye PS4'lerin fiyatı düşer diye tahmin ediyorum.
2 sene sonra 1.5'dan ps4 buluruz gibi. Ama halen daha taş gibi olacaktır.Ne kadar sonra satacağınıza bağlı ama yine de kesin bir şey diyemem. 1-2 seneye PS4'lerin fiyatı düşer diye tahmin ediyorum.
Mantıksız. İşlemciyi satıp üzerine para ekleyip ekran kartı ve işlemci almak çok daha mantıklı.Reis Sana Son Bir Soru Soracağım :
Şuan Bildiğin gibi Bir Apu Sistemim Var , Sence 1-2 Yıl Sonra Desteği Bitecek Bir Konsola 2500tl Verilir Mi ?
Ayrıca Sadece 6-7 Ay Oynayabileceğim , Şuan 10.Sınıfım
Sonrasında Sınava Hazırlanacağım ,
Sence Mantıklı Mı ?
Ekran Kartı Stoğu Yok Ki ,2 sene sonra 1.5'dan ps4 buluruz gibi. Ama halen daha taş gibi olacaktır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mantıksız. İşlemciyi satıp üzerine para ekleyip ekran kartı ve işlemci almak çok daha mantıklı.
Onun yerine sana hesabımı versem?Ekran Kartı Stoğu Yok Ki ,
Hem Aklıma Şey Geldi ,
1600tlye PS4 Fat Kasa Buldum
Onu Alıp Sürüm Kırılana Kadar Beklesem , Bir Köşeye Atsam Nasıl Olur ?
Hesapta Hangi Oyunlar Var Reis ?Onun yerine sana hesabımı versem?
Güveniyorum sana. Ama bir düşünmem lazım. Kırılmasını bekleme şahsen.
Ayrıca 1 yıl kadar daha ekran kartı stoğu bekle derim. Ha 11.sınıfta çalışmaya gaz vereceğim diyorsan fat kasa al o zaman.
50'ye yakın oyun var. Genelde simracing tarzı.Hesapta Hangi Oyunlar Var Reis ?
En Fazla Dediğim Gibi , 3-4 Ay Daha Oynayıp Sınava Gaz Vereceğim
Sonra 2-3 Yıl Sonra Konsol Kırılınca Devam Ederim Gibi
Yani İnsanlara Pek Mahcup Olmayı Sevmiyorum , içimde ukte kalıyor50'ye yakın oyun var. Genelde simracing tarzı.