600TL bütçeye klavye önerir misiniz?

Selman Karaa

80+ Gold
Reaksiyon skoru
8,261
Bütçe
600
Arkadaşlar max bütçe 600TL. O yüzden biraz bütçeni aş bunu al demeyin lütfen. Şu an yurtiçi olarak tek Hp Omen Encoder gördüm. O yüzden onu önermenize gerek yok, o zaten aklımda. Başka iyi klavye var mıdır? Yurt dışından getirme imkanım var, orada güzel klavyeler varsa oradan da atabilirsiniz. Teşekkür ederim :D

Arkadaşlar max bütçe 600TL. O yüzden biraz bütçeni aş bunu al demeyin lütfen. Şu an yurtiçi olarak tek Hp Omen Encoder gördüm. O yüzden onu önermenize gerek yok, o zaten aklımda. Başka iyi klavye var mıdır? Yurt dışından getirme imkanım var, orada güzel klavyeler varsa oradan da atabilirsiniz. Teşekkür ederim :D
MK61/GK61

CK550 V2.

O klavyeyi alırdım ama malasef bütçemi aşamıyorum. O klavye 649TL idi değil mi? Eğer daha ucuzsa alabilirim.
Hocam özel günlerde indirime düşüyor ve bence trdeki encoderin en sağlam rakiplerinden
Onun dışında zaten yurtdışında mk61 var ben çok beğeniyorum. Bangodd beni tam 30 gün oyalamasa satın almıştım zaten ama beni çok mağdur ettiklerinden siparişi iptal edip encoder aldım. Encoder süper, gayet memnunum ama bence mk61 daha iyi tercih olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,566
Üyeler
189,631
Son üye
mpoyrazz99s
Geri