Rezilsin Milli Takım

Arkadaşlar burada oyun kariyerlerinizi tartışıyorsunuz fakat en büyük oyun kurma deneyimine sahip olan benim. Peste arkadaşımı Real Madrid aldığında ilk 20 saniyede 3 tane gol attım. Galatasaray seçti ben ise Real Madrid 3-0 yendi. Sanırım Şenol Hocam ile aynı seviyedeyiz :kekw:

Arkadaşlar burada oyun kariyerlerinizi tartışıyorsunuz fakat en büyük oyun kurma deneyimine sahip olan benim. Peste arkadaşımı Real Madrid aldığında ilk 20 saniyede 3 tane gol attım. Galatasaray seçti ben ise Real Madrid 3-0 yendi. Sanırım Şenol Hocam ile aynı seviyedeyiz :kekw:
mahalle takımını ben yönetiyordum:cool: boşuna ümitlenmeyin o yüzden
cevabım yeterlidir umarım :cool:

siz hayırdır ben Fenerbahçe ile Denizlispor'a 3-0 yenildim :cool: :cool: :cool: o.O2 o.O2 o.O2

Hadi ilk maç İtalya favori olarak gösterildi onu anladık. Ama bu maçı da kazanamıyorsak yazıklar olsun hoca sana hangi maçı kazanacaksın acaba.

Hadi ilk maç İtalya favori olarak gösterildi onu anladık. Ama bu maçı da kazanamıyorsak yazıklar olsun hoca sana hangi maçı kazanacaksın acaba.
2 maçta gol bile atamadık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haydaaa bizim iş yattı yine desene neyse o da en az 1 milyon falan alıyordur yine ekmeğimdeyim
Hocam o iş bende RTE ile konuştum yarın takımın başına geçiyorum. İban ver RTE de sana 1 milyon euro yollayacakmış.

Geri