HasanBG
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 859
Yok kardeşim rtx 3060 lı sisteme şimdi gt1030 lu sistem de kullanmayalım bunuHAHAHAHAHAH KOLA TANRISI OLUCAM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mezara mı saklion
Yok kardeşim rtx 3060 lı sisteme şimdi gt1030 lu sistem de kullanmayalım bunuHAHAHAHAHAH KOLA TANRISI OLUCAM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mezara mı saklion
Bende de diş teli var seni çok iyi anlıyorumBuldum altı tane ama diş teli var Cola alamam.![]()
He valla oyle durumda olsam içim kan ağlarYok kardeşim rtx 3060 lı sisteme şimdi gt1030 lu sistem de kullanmayalım bunu
Yazdığın şeyler dar görüşlü biri olduğunu gösteriyor kardeşim umarım bu düşüncelerinden uzaklaşırsın. 50 yaş üstü dayılar gibi konuşuyorsun..Bu saatten sonra dedim varsa bile çoktan geçmiştir ve telefon israil malı da değil bilmeden konuşma. Bildiğim kadarıyla almıcam ne bileyim ben israil ne üretiyor.
Hayir oyle olmuyor en son 30 ekim diye hatirliyorum. Sabah bakmistim sartlarinaKnk aldığımız an kullanmak zorundamıyız mesela 1 yıl sonra kullansak olurmu
Annene babana içir, kökten çözüm.Buldum altı tane ama diş teli var Cola alamam.![]()
lavaboya dökün xDeve kola stoğu yapalım
30 temmuz sonxbox one s alıp 12 tane coca cola alıp bedava 1 yıl kullanmak çık aklımdan. yapılıyorsa pc satma sebebi.