Türkiye'de olan suriyeliler

Açamayız demişsin ama her yerde esnaf var nasıl oluyor? Ayrıca benim Ordaki arkadaşlarım yanımda öldü, 10 yaşımda gözlerim neler gördü bilemezsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle bunu benimle tartışman yanlış. Ben bir çocuğum ve ben buna karar vermiyorum ayrıca 1 kuruş bile almadım diyorum size niye yalan söyleyeyim.

Kendi ülkemi satmadım, kovuldum. Bir gece eve baskın geldi bütün her şeyimizi çaldılar babamı yanımda vurdular, ertesi gün gelip hani sizin ev evraklarını diyip sokağa attılar.
Yaptığınız şey korkaklık erkekliğe de sığmaz baban vurulmuş ama demekki ölmemiş tahminen bacağına sıkmışlardır.

O bir kurşun ile korkup kız gibi kaçan arapları benim askerlerim canının acıdığına bile unutup savaşıyor burdea o kadar mesajınız var 1 tanesi bile askerlere teşekkür değil hep bir bahane çabası ulan baban korkak olmasaydı şehit olurdu anneler ve savaşamayacakk çocuklar ülkemize gelirdi.

Diyorsunki ülke düzelince gideceğiz hayatta gitmezsin ama ülke nasıl düzelecek benim askerlerim şehit olduktan sonra si de gidip o topraklara bir daha sefa süreceksiniz şimdi yaşın tutuyorsa ailenin erkekleriyle giddip savaşsana şavaşı bitirmek için?

Üzülme dostum, dünya senden nefret etse ben yine seni severim. Hayatını da dinlemek isterim. Seni dışlamayacağımıza yemin ederim. Ben ve arkadaşlarım bu partiyi kurabilirsek ve seçimleri kazanabilirsek artık kimliğini gizlemene gerek kalmayacak! :)
Parti mi kuracaksınız?

Ülkesinini bırakıp kaçacak Türk olacaksa olmasın daha iyi. Bedava yaşıyor, benim askerim şehit oluyor. Bu kadar!
Siz değil misiniz ekonomik için yurt dışına çıkmak isteyen? Babasına bilgisayar almaya ikna edemeyen? Kendinizin yapamadığınız işi benden bekliyorsunuz. Hala gelmeyecektim diyor ve ben tekrarlayarak o zaman 10 yaşındaydım diyorum.

Yaptığınız şey korkaklık erkekliğe de sığmaz baban vurulmuş ama demekki ölmemiş tahminen bacağına sıkmışlardır.

O bir kurşun ile korkup kız gibi kaçan arapları benim askerlerim canının acıdığına bile unutup savaşıyor burdea o kadar mesajınız var 1 tanesi bile askerlere teşekkür değil hep bir bahane çabası ulan baban korkak olmasaydı şehit olurdu anneler ve savaşamayacakk çocuklar ülkemize gelirdi.

Diyorsunki ülke düzelince gideceğiz hayatta gitmezsin ama ülke nasıl düzelecek benim askerlerim şehit olduktan sonra si de gidip o topraklara bir daha sefa süreceksiniz şimdi yaşın tutuyorsa ailenin erkekleriyle giddip savaşsana şavaşı bitirmek için?
@Neden ben

Bize saldırı yapan zaten kendi askerimiz. Hala iç savaş o lduğunu bilmiyor musun? Savunulacak şey yokki ortada
Savunacak vatan var ortada senin herlade kuvayı milliyeden haberin heralde yok koca gemilere ve koca ordulara karşın süngülerle savaşmıştım üstteki yazdığım mesajdaki herşeye bir kere daha katılıyorum.

Tutmuyor?

Karakolu ben basmadım. O zaman bir Türk bir kadına tecavüz etti diye büronun Türkler aynı duruma mı düşmüş oluyor?
kaç yaşındasın?

Ülkeni seviyorsan ülkemizin güvenilir bölgede yaptıkları konutlar var gidip orda kalabilirsin.

Karakolu ben basmadım. O zaman bir Türk bir kadına tecavüz etti diye büronun Türkler aynı duruma mı düşmüş oluyor?
Sizleri tanırım, memleketimde Türkten çok siz varsınız. Uyuşturucu üretimi ile sağlıyorsunuz geçiminizi. (Çoğunluğunuz.) Türklere saldırgan davranışlar sergiliyorsunuz, bizim vergilerimizle bedavaya yaşıyorsunuz.

Savunacak vatan var ortada senin herlade kuvayı milliyeden haberin heralde yok koca gemilere ve koca ordulara karşın süngülerle savaşmıştım üstteki yazdığım mesajdaki herşeye bir kere daha katılıyorum.

kaç yaşındasın?

Ülkeni seviyorsan ülkemizin güvenilir bölgede yaptıkları konutlar var gidip orda kalabilirsin.
17 yaşındayım hala bana hespa soruyorsunuz.

Sizleri tanırım, memleketimde Türkten çok siz varsınız. Uyuşturucu üretimi ile sağlıyorsunuz geçiminizi. (Çoğunluğunuz.) Türklere saldırgan davranışlar sergiliyorsunuz, bizim vergilerimizle bedavaya yaşıyorsunuz.
Hayır ben kendim çalışarak para kazınıyorum ve Türkleri çüş seviyorum, herkes aynı değilki?

Hayır ben kendim çalışarak para kazınıyorum ve Türkleri çüş seviyorum, herkes aynı değilki?
Her Suriyeli bebek başına aldığınız paralardan bahsetsene hele sen. Vergi muafı falan yaşıyorsunuz hayatı. Ülkenizde savaş var güya.

Zaten buna devlet para vermese bunlar sülalecek geliyorlar ülkemize o yüzden zenginler sülalecek çalıştıkları için

Geri