- Reaksiyon skoru
- 5,689
Yaptığınız şey korkaklık erkekliğe de sığmaz baban vurulmuş ama demekki ölmemiş tahminen bacağına sıkmışlardır.Açamayız demişsin ama her yerde esnaf var nasıl oluyor? Ayrıca benim Ordaki arkadaşlarım yanımda öldü, 10 yaşımda gözlerim neler gördü bilemezsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Öncelikle bunu benimle tartışman yanlış. Ben bir çocuğum ve ben buna karar vermiyorum ayrıca 1 kuruş bile almadım diyorum size niye yalan söyleyeyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kendi ülkemi satmadım, kovuldum. Bir gece eve baskın geldi bütün her şeyimizi çaldılar babamı yanımda vurdular, ertesi gün gelip hani sizin ev evraklarını diyip sokağa attılar.
O bir kurşun ile korkup kız gibi kaçan arapları benim askerlerim canının acıdığına bile unutup savaşıyor burdea o kadar mesajınız var 1 tanesi bile askerlere teşekkür değil hep bir bahane çabası ulan baban korkak olmasaydı şehit olurdu anneler ve savaşamayacakk çocuklar ülkemize gelirdi.
Diyorsunki ülke düzelince gideceğiz hayatta gitmezsin ama ülke nasıl düzelecek benim askerlerim şehit olduktan sonra si de gidip o topraklara bir daha sefa süreceksiniz şimdi yaşın tutuyorsa ailenin erkekleriyle giddip savaşsana şavaşı bitirmek için?