Neler Yeni

Türkiye'de olan suriyeliler

Excator23cm

80+ Gold
Kendi vatanımı satmadım, yaşadığımız olay savaş değildi. 15 temmuz gecesi gibi olsaydı bizde çıkardık bi akıllı sen değilsin, dışarıda ırkçılık çekeceğimize oturur düşmanlara karşı savaşırdım. olayımız iç savaş darbe değil!
Ulan sattın sattın kabul et bunu baban korkaklık yaptı savaşmadı neymiş efendim bizim devletimiz bize saldırıyomuş ulan siz zaten dediğine göre 10 yaşında gerlmişsin buraya yani 7 yıldır zaten savaş 7-8 yıl önce ufak ufak başladı korkudan topuklarınızı bir yeriniize vura vura kaçtınız.
düşman düşmandır deyip varınız ile yoğunuzla vatanı savunmadınız sizin gibi kerizler korkup kaçıncada amerika israil avrupa sizi sömürdü bütün paranızı elinizden aldı petrollerinizi aldı kaç milyon halksınız içinizden 1 tanesi bile mi düşmanlara zarar vermez ha? çanakkele misali çkda eski değil 100 yıl önce savaşanlar açlık içindde savaştı yemek yoktu siz petrolleri kullanmayı bilmediniz bıçakla düşman askerlerine saldırdılar siz kendi devletinize silah sıktınız içinizden hangi biri gidip savaşaluım olmadı taş sopa ile saldıralım dedi? 3-5 yiğit vardır onlarda şehit oldu onlarada saygım sonsuzama korklara sonsuz değil

Son düzenleme:

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bugün ellerinde şişle kavgaya gidenleri gördüm.
Yaşları 11-12.
Misafir oldukları ülke de nasıl böyle davranacak cesareti buluyorlar, neden devlet hiç bakmıyor, neden halen Türkiyedeler?
Bizim mahallede öyle gangster, çatışma mahallesi falan değil.
Fakat suriyeliler böyle, hep böyle.
Bazıları beleş paraya konmuş gibi davranıyor. Sinir oluyorum 😤
Ulan Türkiye olmasaydı hepsi sokaklardaydı.

TamerKs

80+ Silver
Benim askerim onlar için değil Vatan bütünlüğü için savaşıyor. Yanımızda teror devleti olmasın diye savaşıyor.
Kelle başı 1100 TL verseler sence niye çoğu suriyeli inşaatlarda çalışsın. İnşaatta çalişanlar asgari ücret bile almiyordur. Sigortalari falanda yok.
para alsalar bile çocuğun suçu değilki, milletinin kötü olduğunu kabul etmiş zaten sadece onun suçu olmadığı anlatmaya çalışıyor. siz gidip petrole sahip çıkmadınız diyorsunuz. Bende çoğundan nefret ederim ama çocukların suçu yok.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Ulan sattın sattın kabul bunu baban korkaklık yaptı savaşmadı neymiş efendim bizim devletimiz bize saldırıyomuş ulan siz zaten dediğine göre 10 yaşında gerlmişsin buraya yani 7 yıldır zaten savaş 7-8 yıl önce ufak ufak başladı korkudan topuklarınızı bir yeriniize vura vura kaçtınız.
düşman düşmandır deyip varınız ile yoğunuzla vatanı savunmadınız sizin gibi kerizler korkup kaçıncada amerika israil avrupa sizi sömürdü bütün paranızı elinizden aldı petrollerinizi aldı kaç milyon halksınız içinizden 1 tanesi bile mi düşmanlara zarar vermez ha? çanakkele misali çkda eski değil 100 yıl önce savaşanlar açlık içindde savaştı yemek yoktu siz petrolleri kullanmayı bilmediniz bıçakla düşman askerlerine saldırdılar siz kendi devletinize silah sıktınız içinizden hangi biri gidip savaşaluım olmadı taş sopa ile saldıralım dedi? 3-5 yiğit vardır onlarda şehit oldu onlarada saygım sonsuzama korklara sonsuz değil
dostum kesinlikle haklısın

Max imre

80+ Bronze
Keşke anlatabilsem. Hepsine saygıyla cevap veriyorum, sadece sizin gibi yaşamak istiyorum diyorum. Başka bir isteğim yokki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya lütfen habere göre konuşan biri daha katılmasın, almıyoruz diyorum neden yalan söyleyeyim?
Kardeş ben aylık 120 tl alıyorlar diye biliyorum onu da Avrupa veriyor.

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Afrikadaki abilerimiz gelse daha iyi,suriyeliler gitsin.

Max imre

80+ Bronze
Hükümet gönderirse ancak şöyle olur çok azı gider minimum %80'i burada kalır.

Top Bottom