Neler Yeni

Türkiye'de olan suriyeliler

Neden ben

80+
15 temmuz darbe
Bana hala darbe olayını örnek veriyorsun. Gerçekten yaşamayan bilmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

suriyeli 15 yaşındaki çocuk 20 yaşlarındaki kıza affedersiniz pandik
Türklere kendi kadınlarına tecavüz etmiyor mu?? Neden herkesi aynı keseye koyuyorsunuz? Yapan var yapmayan var, bunu önyargınızı kırarak kolay bir şekilde anlayabilirsiniz.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
@Stanker Mesajları okursan sürekli kendini acındırmaya çalışıyor senin Askerin bunlar için can verirken bunlar dükkan açıp vergi vermiyor her ailede 10 çocuk kelle başı 1100 TL alıyorlar kızılaydan üstüne birde çocukları dilendirip rezil ediyorlar kiliste 4 kişiden 3'ü suriyeli olmuş şaka gibi yakında dedelerimizin can vererek aldıkları topraklardan hak isterler.

He birde Türk vatandaşı olanlar gitmeyecek.
Dükkan açmış zaten güzelce parasını alıyordur üstüne birde Türkiyeden gitmiyeceğini sanıyor 😅
@5x_d4emon @Yasin Koçak

Neden ben

80+
@Stanker Mesajları okursan sürekli kendini acındırmaya çalışıyor senin Askerin bunlar için can verirken bunlar dükkan açıp vergi vermiyor her ailede 10 çocuk kelle başı 1100 TL alıyorlar kızılaydan üstüne birde çocukları dilendirip rezil ediyorlar kiliste 4 kişiden 3'ü suriyeli olmuş şaka gibi yakında dedelerimizin can vererek aldıkları topraklardan hak isterler.

Dükkan açmış zaten güzelce parasını alıyordur üstüne birde Türkiyeden gitmiyeceğini sanıyor 😅
@5x_d4emon @Yasin Koçak
Evet sana katılıyorum, bazı hatta çoğu suriyelilerin yaptığı büyük terbiyesizlik. Parası yok 10371 çocuk yapıyor doğru, gittikleri her yerde gürültü var evet ama herkes aynı değilki? Ben de onlardan nefret ediyorum ama ben onlarla bir değilim. Nasıl ki tecavüz eden adamla bir değilsen, bende aynı şekilde.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Evet sana katılıyorum, bazı hatta çoğu suriyelilerin yaptığı büyük terbiyesizlik. Parası yok 10371 çocuk yapıyor doğru, gittikleri her yerde gürültü var evet ama herkes aynı değilki? Ben de onlardan nefret ediyorum ama ben onlarla bir değilim. Nasıl ki tecavüz eden adamla bir değilsen, bende aynı şekilde.
Kendi Vatanını sattığın gibi burda rahat bir hayat varken milletinide satarsın.

Neden ben

80+
Kendi Vatanını sattığın gibi burda rahat bir hayat varken milletinide satarsın.
Kendi vatanımı satmadım, yaşadığımız olay savaş değildi. 15 temmuz gecesi gibi olsaydı bizde çıkardık bi akıllı sen değilsin, dışarıda ırkçılık çekeceğimize oturur düşmanlara karşı savaşırdım. olayımız iç savaş darbe değil!

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
senin Askerin bunlar için
Benim askerim onlar için değil Vatan bütünlüğü için savaşıyor. Yanımızda teror devleti olmasın diye savaşıyor.
dükkan açıp vergi vermiyor her ailede 10 çocuk kelle başı 1100 TL alıyorlar
Kelle başı 1100 TL verseler sence niye çoğu suriyeli inşaatlarda çalışsın. İnşaatta çalişanlar asgari ücret bile almiyordur. Sigortalari falanda yok.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Benim askerim onlar için değil Vatan bütünlüğü için savaşıyor. Yanımızda teror devleti olmasın diye savaşıyor.
Kelle başı 1100 TL verseler sence niye çoğu suriyeli inşaatlarda çalışsın. İnşaatta çalişanlar asgari ücret bile almiyordur. Sigortalari falanda yok.
Bu arada bu konudaki suriyeli geçmiş mesajlarda dükkanları olduğunu söyledi bulabilirsem atayım.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Ortalama bir türk vatandaşı dükkan açıcak parayı bulamıyorken bu nasıl bulmuş sence suriyeden gelip.

çalışıp kendiniz iş yeri açtık ve büyüttük şuan durumumuz iyi diye herkes devletten para alıyorlar vergi ödemiyorlar

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Ortalama bir türk vatandaşı dükkan açıcak parayı bulamıyorken bu nasıl bulmuş sence suriyeden gelip.
Sanki Suriyede yaşarken hiç paraları yokmuş gibi konuşuyorsun. Gelirken paraları getirmişlerdir.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Sanki Suriyede yaşarken hiç paraları yokmuş gibi konuşuyorsun. Gelirken paraları getirmişlerdir.
İç savaştan parayı nasıl bulsun Stanker 😅 sen hiç vatanından kaçarken parayı düşünürmüsün.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
İç savaştan parayı nasıl bulsun Stanker 😅 sen hiç vatanından kaçarken parayı düşünürmüsün.
Türkiye'de iç savaş olsa ülkeden çikarken yastık altındaki paralari almadan mı gideceksin? Adam orada zengindir parasının birazını buraya getirir.

Top Bottom