Neler Yeni

Türkiye'de olan suriyeliler

Entsetzen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
İsimsiz.
Benim vatandaşım kendi ülkesinde yapıyor, diğeri de gitsin kendi ülkesinde ne yapıyorsa yapsın. Benim askerim orada şehit olurken onun burada yaşamaya hakkı yok. İsterse 15 yaşında olsun. Çanakkale 15 yaşında liseliler ile savunuldu.
Sen anlamak istemiyorsun. Seninla uğraşmayacağım. Adam senin ülkene faydalı olmak istiyor diyorum... Kendi ülkenin vatandaşı da ayrıca geçmişte şehit oldu. Tiktok vs. kullanan gençlerin tamamına silah versen ilk onlar kaçacak. Bozuk Suriye'lileri saymadım bile.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Hitler'i de sevmiyorum. Irkçılığın hepsi zararlıdır.
Ancak faa tolerans gösterip, elinizi verirken kolunuzu kaptırma durumu olursa sonuç bu oluyor işte. Ülkede adeta devletin gözünde kast sistemi siralaması var. Sıralama en üstten aşağıya şöyle: AKP ve MHP bakanları, akgençlik, Suriyeliler, normal halk. Sorun onlara aşırı gereksiz ayrıcalık tanınması.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
O Suriyeli vatandaş da senin ülkenin askeri olsa ve şehit olsa onu saymayacak mısın? Dünyada 9 çürük Suriye'liden 1 tane doğru arkadaş. Ya ırkçılığı kırın ya da ön yargıyı bırakın.
Bırakmayacağım, üstelik bu Suriyelilerin geçim kaynağı da uyuşturucu, karakol basan, misafir geldiği ülkede bedava yaşayıp da oranın huzunuru bozan bir azınlık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam senin ülkene faydalı olmak istiyor diyorum...
Bi' zahmet olsun askerlerimiz onların toprağı için can veriyor kendi burada bedava yaşıyor.

Entsetzen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
İsimsiz.
Bırakmayacağım, üstelik bu Suriyelilerin geçim kaynağı da uyuşturucu, karakol basan, misafir geldiği ülkede bedava yaşayıp da oranın huzunuru bozan bir azınlık.
Benim dinimde de cahille münakaşaya girmemek var. Adamın zaraı yok hep dışlanmış. Kendi milletine slak milletim diyor anlasana artık.

Bi' zahmet olsun askerlerimiz onların toprağı için can veriyor kendi burada bedava yaşıyor.
Faydalı olmak isterken nasıl dışlıyorsun? Uyuşturucu ile geçinenleri sınır dışı etmek bizim de görevimiz.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Bugün ellerinde şişle kavgaya gidenleri gördüm.
Yaşları 11-12.
Misafir oldukları ülke de nasıl böyle davranacak cesareti buluyorlar, neden devlet hiç bakmıyor, neden halen Türkiyedeler?
Bizim mahallede öyle gangster, çatışma mahallesi falan değil.
Fakat suriyeliler böyle, hep böyle.
Milli takımdan daha iyiler

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Benim dinimde de cahille münakaşaya girmemek var.
Cahil olan sensin, haberlerden haberin yok, bu azınlığın yaptıklarından haberin yok. Sözde bunlar da din kardeşiniz ama Ermenilerle bir olup 1. Dünya Savaşı'nda arkamızdan vuranlar da bunlar.

Entsetzen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
İsimsiz.
Cahil olan sensin, haberlerden haberin yok, bu azınlığın yaptıklarından haberin yok. Sözde bunlar da din kardeşiniz ama Ermenilerle bir olup 1. Dünya Savaşı'nda arkamızdan vuranlar da bunlar.
Hayır sen cahilsin. Türk olmak isteyen birini sırf kanından dolayı dışlamak senin günahın. Adam geçmişinden ve şuanki milletinden rahatsız. Slak milletim diyor. Anlamamaya devam edeceksen seninle daha tartışmayacağım. Kendi bildiğini okumaya devam et. Varacağın yer tünelin çıkmazı.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hayır sen cahilsin. Türk olmak isteyen birini sırf kanından dolayı dışlamak senin günahın. Adam geçmişinden ve şuanki milletinden rahatsız. Slak milletim diyor. Anlamamaya devam edeceksen seninle daha tartışmayacağım. Kendi bildiğini okumaya devam et. Varacağın yer tünelin çıkmazı.
Ülkesinini bırakıp kaçacak Türk olacaksa olmasın daha iyi. Bedava yaşıyor, benim askerim şehit oluyor. Bu kadar!

Ariseks

80+ Gold
Sen anlamak istemiyorsun. Seninla uğraşmayacağım. Adam senin ülkene faydalı olmak istiyor diyorum... Kendi ülkenin vatandaşı da ayrıca geçmişte şehit oldu. Tiktok vs. kullanan gençlerin tamamına silah versen ilk onlar kaçacak. Bozuk Suriye'lileri saymadım bile.

@5x_d4emon hocam sal bu sevdalıları saçma sapan şeylerle savuncaklar

Son düzenleme:

Entsetzen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
İsimsiz.
Bir şans istiyor senden. Azeri Türkleri de Hitler'den şans istemişti ve Azeri Lejyonu kurulmuştu. Savaşmışlardı. Bir örneğini burada yapmak istiyoruz. Ve kendi ülkesi diktatörlükle yönetiliyor. Onun yerine Türk olup çalışıp memur hiç yoksa işçi o da yoksa dükkan kurmak istiyor. Vatandaş olup ömrünü burada suç işlemeden yapmak istiyor. Suç işleyen Suriye'lileri sınır dışı etmek ise hepimizin görevi.

boş yere tartışmak istemediğim için silinmiştir.
Almanya'ya gidip orada faydalı olmak için giden Türkler gibi.

Top Bottom