Türkiye'de olan suriyeliler

Sorsalar ben Atatürkçüyüm öyleyim böyleyim dersin! Yeter artık. Nedir sizden çektiğimiz? Adam çalışmak, Türk olmak ve devlete faydalı olmak istiyor. Bıktık sizden. Bu Türk kanı çok mu önemli bir şey?! Türklerden böyle olanlar yok mu? Hadi onları da yolla!
Misafir ve ev sahibinin bir şey yaptığında alcağı tepki farklıdır

Son düzenleme:
Allah Allah, bizim niye haberimiz yok? Orda akrabalarımız yok mu sanıyorsun? Ne çektiklerini anlatsam her dakika şükür namazı kılarsın haline. Umrumda değil diyedebilirsin sana kalmış tabi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya ben size niye yalan söyleyeyim yalan borcum mu var? Neden sadece haberlere bakarak karar veriyorsunuz. Almıyoruz diyorum almıyoruz.

Aynen benim babam abim amcam para için çalışmıyor, para dağıtılıyor ev kirası veriliyor vergi alınmıyor hatta birde nargile para veriliyor demediğiniz kaldı. Bizde, bende 17 yaşımda 9 da kalkıp eve 9 da geliyorum. Normal insan gibi çalışıyorum neden inanmıyorsunuz?
Başkentteki yılbaşı kurlamalarınöyle demiyor

Aynen benim babam abim amcam para için çalışmıyor, para dağıtılıyor ev kirası veriliyor vergi alınmıyor hatta birde nargile para veriliyor demediğiniz kaldı. Bizde, bende 17 yaşımda 9 da kalkıp eve 9 da geliyorum. Normal insan gibi çalışıyorum neden inanmıyorsunuz?
Benim atalarım Çanakkale'yi savunmaya 15 yaşında gitti. Siz 17 yaşınızda 9/9 çalışmayı çalışma sanıyorsunuz. He şunu da belirteyim, bende 15 yaşındayım, işler yoğun olduğu günler gece 5'de dükkan kapatıp, sabah 11'de açtığım zamanları da bilirim.

Benim ülkemin vatandaşları ülkesinde savaş varken başka ülkeye kaçıp oranın huzurunu bozmuyor.
Ya sen anlamak istemiyorsun, ya da dolkifesallık vs. manyak manyak şeylerle uğraşıyorsun. Adam faydalı olmak istiyorum diyor. Oradan buraya bir Amerikan gelse ayağını öpersin. Irkçılar.

Benim ülkemin vatandaşları ülkesinde savaş varken başka ülkeye kaçıp oranın huzurunu bozmuyor.
Ayrıca senin ülkenin vatandaşlarından da kavga çıkaran, banka soyan, huzur bozan var. Türkiye'deki ergenlerin bir örneği dünyada yok.

Ya sen anlamak istemiyorsun, ya da dolkifesallık vs. manyak manyak şeylerle uğraşıyorsun. Adam faydalı olmak istiyorum diyor. Oradan buraya bir Amerikan gelse ayağını öpersin. Irkçılar.
Onu iyi tanırım, kendisi Hitler gibi bir sürü Suriyeli öldürdü ondan uzak durun (!)

Aynen diyor diyor. Bizim paramızı yiyor, vatanı için benim abim/babam/amcam/dayım şehit oluyor kendi burada sabah dokuz akşam dokuz mesai yapıyor ama faydalı olacakmış.

Onu iyi tanırım, kendisi Hitler gibi bir sürü Suriyeli öldürdü ondan uzak durun (!)
Hitler'i de sevmiyorum. Irkçılığın hepsi zararlıdır.

Aynen diyor diyor. Bizim paramızı yiyor, vatanı için benim abim/babam/amcam/dayım şehit oluyor kendi burada sabah dokuz akşam dokuz mesai yapıyor ama faydalı olacakmış.
O Suriyeli vatandaş da senin ülkenin askeri olsa ve şehit olsa onu saymayacak mısın? Dünyada 9 çürük Suriye'liden 1 tane doğru arkadaş. Ya ırkçılığı kırın ya da ön yargıyı bırakın.

Ayrıca senin ülkenin vatandaşlarından da kavga çıkaran, banka soyan, huzur bozan var. Türkiye'deki ergenlerin bir örneği dünyada yok.
Benim vatandaşım kendi ülkesinde yapıyor, diğeri de gitsin kendi ülkesinde ne yapıyorsa yapsın. Benim askerim orada şehit olurken onun burada yaşamaya hakkı yok. İsterse 15 yaşında olsun. Çanakkale 15 yaşında liseliler ile savunuldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,141
Üyeler
192,891
Son üye
gentes
Geri