Neler Yeni

Türkiye'de olan suriyeliler

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Eden oldu etmeyen oldu, ama nedense herkes "SURİYELİLERİN CANI CEHENNEME" diyor. Çok yanlış
Suriyelilerin Canı Cehenneme diyen kimse yok merak etmeyin. (Spesifik olaylar hariç) Sorun şu ülkenizdeki savaş bitiyor. Biz size vatandaşlık verdiğimiz içinde hiçbiriniz geri dönmeyeceksiniz. Bunu inkar etmene gerek yok. Dünya üzerinde vatandaşlık hakkını bu kadar kolay veren bir ülke yok maalesef. Savaş varken sizi ülkemize aldık yıllarca baktık ancak artık gitmeniz gerekiyor.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Bugün ellerinde şişle kavgaya gidenleri gördüm.
Yaşları 11-12.
Misafir oldukları ülke de nasıl böyle davranacak cesareti buluyorlar, neden devlet hiç bakmıyor, neden halen Türkiyedeler?
Bizim mahallede öyle gangster, çatışma mahallesi falan değil.
Fakat suriyeliler böyle, hep böyle.
Geçen sene suriyeli 15 16 yaşında çocuklar sokaktan geçerken bana taş atmştı tabi ben 195 boy 85 kilo + fitnes + basketbol 4 tanesini yakalayıp vurduğumu yere sermiştim sonra kaçıp gittiler

Mojo jojo

80+ Silver
Geçen sene suriyeli 15 16 yaşında çocuklar sokaktan geçerken bana taş atmştı tabi ben 195 boy 85 kilo + fitnes + basketbol 4 tanesini yakalayıp vurduğumu yere sermiştim sonra kaçıp gittiler
Bende döverim.
Fakat ellerinde, bıçak şişlerle geziyorlar.
Sorun bu.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Bende döverim.
Fakat ellerinde, bıçak şişlerle geziyorlar.
Sorun bu.
Bizim burda mahalleler biraz karışık en son toplu bi alanda bıçak çeken suriyelileri(7 8 kişi) silahla vurmuşlardı yanlış hatırlamıyorsam 2 si öldü geri kalanı bacaktan vs gelmişti

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Suriyelilerin Canı Cehenneme diyen kimse yok merak etmeyin. (Spesifik olaylar hariç) Sorun şu ülkenizdeki savaş bitiyor. Biz size vatandaşlık verdiğimiz içinde hiçbiriniz geri dönmeyeceksiniz. Bunu inkar etmene gerek yok. Dünya üzerinde vatandaşlık hakkını bu kadar kolay veren bir ülke yok maalesef. Savaş varken sizi ülkemize aldık yıllarca baktık ancak artık gitmeniz gerekiyor.
Suriyelilere vatandaşlık falan verilmiyor haberin olsun.

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Suriyelilere vatandaşlık falan verilmiyor haberin olsun.
Vatandaşlık yok ancak 2milyonu oy verebilecek .D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben verilerle konuşuyorum. Verilmiyor demekle olmuyor maalesef. Hükümet kaybettiği oyu suriyelilerden kazanmaya çalışıyor.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset

Vatandaşlık yok ancak 2milyonu oy verebilecek .D

Ben verilerle konuşuyorum. Verilmiyor demekle olmuyor maalesef. Hükümet kaybettiği oyu suriyelilerden kazanmaya çalışıyor.
Üniversiteli öğrencilere veriliyormuş, mantıklı iş bence.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Benden daha iyi bilemezsin, almadım almıyoruz diyorum. Ama ailecek 5 kişi çalışıp kendiniz iş yeri açtık ve büyüttük şuan durumumuz iyi diye herkes devletten para alıyorlar vergi ödemiyorlar diye ezbere konuşup duruyor. Ayrıca milletini doğru göstermeye çalışmıyorum. Aylık maaş varmış bhgfhkjvj

80 milyonun içindeki 3 milyon kişi mi senin geleceğinin içine edecek? Ayrıca her şeyi oy ve siyaset sanmayın. Ordaki evimizi yıktılar devletimiz paramızı çaldı. Ordan kalmaktansa Müslüman ülkeye geldik misafirperver diye. Duymadığım söz ezilmediğim yer kalmadı.
2013'den beri suriyelilere verdiğimiz parayı bugün toplu bir şekilde her vatandaşa dağıtsak 10 bin TL yapıyor yardım almadım fln boş konuşuyorsun.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ya hergün bu forumda suriyelilere küfür edene denk geliyorum, gerçekten çok acı bir durum. Benim suçum ne? Beni hiç tanımıyorsunuz nasıl bana küfür edersiniz ya.
Senin baban/abin/amcan/dayın Türk kafelerinde nargile içerken benim babam/abim/amcam/dayım sizin topraklarınız için can veriyor.

Son düzenleme:

Excator23cm

80+ Gold
Külli düşüncenizizden uzak durun artık ben değilim mesela neden ***** milletim bir şey yaptı diye ben dışlanıyorum? Neden hiç arkadaşım yok? Her yerde dışlanıp aşağılanıyorum
Arkadaşın olup olmaması umrumda değil kızılay surilere çocuk başı 1100tl veriyor.
Dün kendi ülkesini satan yarın bu ülkede savaş çıksa burayı satıp kaçar neden gurber ıolduğunuz yerdde milyonlarca çocuk yapıyorsunuz?

ortalama bir lise yaşındasındır. Benim ülkemde savaş çıksın elim de taş olsa taşla gidip salldırırdım olmadı şehit olurdum daha da mutlu olurdum bu vatan koaly kazanılmadı çok ağır bedeller ödedik ama gelip üstüne yatıp paraları alıp vergi ödemeyip keyif yapan suriler varken kimseseni sevmez en başta korkak olarak bakaram sana babana da erkeklik de görmem korkup kaçıp burda keyif sürerken

Benden daha iyi bilemezsin, almadım almıyoruz diyorum. Ama ailecek 5 kişi çalışıp kendiniz iş yeri açtık ve büyüttük şuan durumumuz iyi diye herkes devletten para alıyorlar vergi ödemiyorlar diye ezbere konuşup duruyor. Ayrıca milletini doğru göstermeye çalışmıyorum. Aylık maaş varmış bhgfhkjvj

80 milyonun içindeki 3 milyon kişi mi senin geleceğinin içine edecek? Ayrıca her şeyi oy ve siyaset sanmayın. Ordaki evimizi yıktılar devletimiz paramızı çaldı. Ordan kalmaktansa Müslüman ülkeye geldik misafirperver diye. Duymadığım söz ezilmediğim yer kalmadı.
Edecekler ayrıca o 3 milyom kişi yılda 59*65*98 çocuk doğururken ayrıca para almadığını söylüyorsun hemde vergi veriyormuşsunuz sözde geç o yalanlar yakın akrabam kızılayda farklı şehirlerde müdürlük ya da danışmanlık yapmış isim gayet iyi biliyorum ben sen burda gelip dükkan açarken biz kuru ekmeğe muhtacız 5 kişi çalışsanız ne olru biz 15 kişi çalışsak açamayız

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Şiş ne la tavuk şiş olmasın o ??

Top Bottom