Neler Yeni

Türkiye'de olan suriyeliler

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Hiç kimse beni sevmiyor, okulda hiç arkadaşım olmadı ve dalga geçtiler. Geçen yılda kimliğimi gizleyerek suriyeli olduğumu söylemedim ve bir sürü arkadaşım oldu. Gerçekten bir Türk olmak isterdim ama ırkçı olmaktan korkarım. Lütfen kimseyi dışlamayın. Hayatımı size anlatmak isterim
Hocam herkes aynı değil. Her ne kadar saygısız suriyeli olsa da senin gibi iyiler de var
rahat ol yani

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Lütfen kafanıza göre konuşmayın, devletten yardım almak için yapmadığımız şey kalmadı. Devletten 1 kuruş almadık. Ama nedense herkesin dilinde suriyeliler para alıyor vergi ödemiyor her şey ücretsiz diye söyleniyor.
İktidar öyle yansıtıyor dostum. Kusura bakma ama kendi aç vatandaşına yardım yapmazken size yapması da doğru olmazdı zaten. Sağolsun devletimiz hiç ayrımcılık yapmıyor. :)

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Lütfen kafanıza göre konuşmayın, devletten yardım almak için yapmadığımız şey kalmadı. Devletten 1 kuruş almadık. Ama nedense herkesin dilinde suriyeliler para alıyor vergi ödemiyor her şey ücretsiz diye söyleniyor.
Çünkü alıyor. Sen de gelmişsin burda kendinizi doğru göstermeye çalışıyorsun. Ulan gözümle görmesem hadi neyse hepsi çocuk yardımı var diye çocuk yapıp sokağa salıyorlar aylık da maaş alıyorlar merak etmeyin hepinizi yakında göndercez

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Süs havuzuna girenini gördüm aga ben. Ama yine de toplu yargılamamak gerek, iyi Suriyeli de var kötü Suriyeli de var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Onların çoğu oy toplamak için burda tutuluyor. Yani benim ülkemde başka bir devletin vatandaşı benim geleceğimin içinden geçebilir :)
Bu arada haklarını yemeyelim cidden işini hakkıyla yapan ve güzel yapan Suriyeliler de var. Mesela bizim burda Suriyeli tatlıcı var bir tane adamlar gerçekten çok iyi baklava falan yapıyolar.

Entsetzen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
İsimsiz.
Çünkü alıyor. Sen de gelmişsin burda kendinizi doğru göstermeye çalışıyorsun. Ulan gözümle görmesem hadi neyse hepsi çocuk yardımı var diye çocuk yapıp sokağa salıyorlar aylık da maaş alıyorlar merak etmeyin hepinizi yakında göndercez
Sorsalar ben Atatürkçüyüm öyleyim böyleyim dersin! Yeter artık. Nedir sizden çektiğimiz? Adam çalışmak, Türk olmak ve devlete faydalı olmak istiyor. Bıktık sizden. Bu Türk kanı çok mu önemli bir şey?! Türklerden böyle olanlar yok mu? Hadi onları da yolla!

Türk DRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏Türk DRK
İlgilendiği Kategoriler
Undertale,evcil hayvanlar, film, dizi, oyun
Aklıma ruhsatsız bakkalda kaçak sigara satıp vergi ödemeyen suriyeliyi "din kardeşimiz" diye savunan bakan geldi

Neden ben

80+
Benden daha iyi bilemezsin, almadım almıyoruz diyorum. Ama ailecek 5 kişi çalışıp kendiniz iş yeri açtık ve büyüttük şuan durumumuz iyi diye herkes devletten para alıyorlar vergi ödemiyorlar diye ezbere konuşup duruyor. Ayrıca milletini doğru göstermeye çalışmıyorum. Aylık maaş varmış bhgfhkjvj
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onların çoğu oy toplamak için burda tutuluyor. Yani benim ülkemde başka bir devletin vatandaşı benim geleceğimin içinden geçebilir :)
Bu arada haklarını yemeyelim cidden işini hakkıyla yapan ve güzel yapan Suriyeliler de var. Mesela bizim burda Suriyeli tatlıcı var bir tane adamlar gerçekten çok iyi baklava falan yapıyolar.
80 milyonun içindeki 3 milyon kişi mi senin geleceğinin içine edecek? Ayrıca her şeyi oy ve siyaset sanmayın. Ordaki evimizi yıktılar devletimiz paramızı çaldı. Ordan kalmaktansa Müslüman ülkeye geldik misafirperver diye. Duymadığım söz ezilmediğim yer kalmadı.

Mojo jojo

80+ Silver
Benden daha iyi bilemezsin, almadım almıyoruz diyorum. Ama ailecek 5 kişi çalışıp kendiniz iş yeri açtık ve büyüttük şuan durumumuz iyi diye herkes devletten para alıyorlar vergi ödemiyorlar diye ezbere konuşup duruyor. Ayrıca milletini doğru göstermeye çalışmıyorum. Aylık maaş varmış bhgfhkjvj
Mesaj otomatik birleştirildi:

80 milyonun içindeki 3 milyon kişi mi senin geleceğinin içine edecek? Ayrıca her şeyi oy ve siyaset sanmayın. Ordaki evimizi yıktılar devletimiz paramızı çaldı. Ordan kalmaktansa Müslüman ülkeye geldik misafirperver diye. Duymadığım söz ezilmediğim yer kalmadı.
Misafirperver diye geldiğiniz ülkede misafirlik edemediniz...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,710
Üyeler
168,483
Son üye
selamdünyalı
Top Bottom