Herkesi suçlamamalısın. Senin gibikiler yüzünden hep dışlanıyorum ya ben sana ne yaptımki? Neden herkesi aynı keseye koyuyorsun?Suriyeliler gitsin istiyorum,bulundukları ortamı kirletiyorlar.
Herkesi suçlamamalısın. Senin gibikiler yüzünden hep dışlanıyorum ya ben sana ne yaptımki? Neden herkesi aynı keseye koyuyorsun?Suriyeliler gitsin istiyorum,bulundukları ortamı kirletiyorlar.
Dostum aranızda elek üstü olanlarda var fakat çoğunuz sataşan manyak tiplerden, sen iyi bir bireysen ben dislamam ki zatenHerkesi suçlamamalısın. Senin gibikiler yüzünden hep dışlanıyorum ya ben sana ne yaptımki? Neden herkesi aynı keseye koyuyorsun?
yalnız o değilde türkçe senin ana dilin olmamasına rağmen forumdaki bir çok üyeden daha güzel yazıyorsunHerkesi suçlamamalısın. Senin gibikiler yüzünden hep dışlanıyorum ya ben sana ne yaptımki? Neden herkesi aynı keseye koyuyorsun?
Aşırı haklısın maalesef kendimden utandım. Fakat çok büyük bir çoğunluğun öyle sen de şanssız kesime denk geldin.Herkesi suçlamamalısın. Senin gibikiler yüzünden hep dışlanıyorum ya ben sana ne yaptımki? Neden herkesi aynı keseye koyuyorsun?
Seni dışlamam diyorsun tamamda, suriyeliler gitsin suriyeliler çok pis diyorsun. Bunu okuyan bir suriyeli çocuk olarak çok üzülüyorum.Dostum aranızda elek üstü olanlarda var fakat çoğunuz sataşan manyak tiplerden, sen iyi bir bireysen ben dislamam ki zaten
Peki, ne diyim yani...Seni dışlamam diyorsun tamamda, suriyeliler gitsin suriyeliler çok pis diyorsun. Bunu okuyan bir suriyeli çocuk olarak çok üzülüyorum.
10 yaşımdayken geldim, 3 4 5 ve 6 sınıfta hiç arkadaşım olmadığı için ve hep dışlanıp aşağılandığım için 7 8 ve 9. Sınıfta suriyeli olduğumu söylemiyorum.yalnız o değilde türkçe senin ana dilin olmamasına rağmen forumdaki bir çok üyeden daha güzel yazıyorsun
Irkçı biri değilim fakat kusura bakmada üzülemiyorum.Sırf buna mesaj yazmak için üye olup giriş yaptım. Hiçbir şekilde para almadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Suriyeliyim hiç para almadım, 17 yaşındayım ve çalışıyorum hiç kimseye zararım yok neden her yerde dışlanıyorum benim suçum ne?
Okulda da Suriyeli olduğumu söylemiyorum, gerçekten çok kötü bir düşünceye sahip üyeler var aranızda. Ne acılar çektim bilemezsiniz. Bu mesaja 20 reaksiyon gelirse hayatımı bir konu ile anlatacağım.
Bu arada, bu mesaja 20 beğeni gelirse hayat hikayemi anlatcam ne ya?Sırf buna mesaj yazmak için üye olup giriş yaptım. Hiçbir şekilde para almadım
Suriyeliyim hiç para almadım, 17 yaşındayım ve çalışıyorum hiç kimseye zararım yok neden her yerde dışlanıyorum benim suçum ne?
Okulda da Suriyeli olduğumu söylemiyorum, gerçekten çok kötü bir düşünceye sahip üyeler var aranızda. Ne acılar çektim bilemezsiniz. Bu mesaja 20 reaksiyon gelirse hayatımı bir konu ile anlatacağım.
Sırf buna mesaj yazmak için üye olup giriş yaptım. Hiçbir şekilde para almadım
Bir de, gerçekten suriyelilerde para var.Aferin sana.
Bizim durumumuz çok iyi, geldiğimizde sadece 5 Bin TL vardı yanımızda. Devlette bir kuruş yardım alamadık. Para varsa çalıştığımız için vardır devlet hiç bir zaman bize para vermedi bunu aklından çıkarma.Irkçı biri değilim fakat kusura bakmada üzülemiyorum.
9 Çürükten 1 düzgün fayda etmiyor.
Bu arada, bu mesaja 20 beğeni gelirse hayat hikayemi anlatcam ne ya?
Bir de, gerçekten suriyelilerde para var.
Bizim mahalledikilerin evinin içini bir görmüştüm, cennet.
Reaksiyon gelirse yazacağım dedim çünkü sadece isteyenlere anlatacağım burdada dalga geçsinler istemiyorum.Bizim durumumuz çok iyi, geldiğimizde sadece 5 Bin TL vardı yanımızda. Devlette bir kuruş yardım alamadık. Para varsa çalıştığımız için vardır devlet hiç bir zaman bize para vermedi bunu aklından çıkarma.
Evet Suriyeliyim. Baksana sorulması bile ayıpSuriyelimisin? (Yanlış anlama dalga geçmek için sormuyorum)
Dışlanmayi çoğu kişi gordu.Bizim durumumuz çok iyi, geldiğimizde sadece 5 Bin TL vardı yanımızda. Devlette bir kuruş yardım alamadık. Para varsa çalıştığımız için vardır devlet hiç bir zaman bize para vermedi bunu aklından çıkarma.
Reaksiyon gelirse yazacağım dedim çünkü sadece isteyenlere anlatacağım burdada dalga geçsinler istemiyorum.
Her yıl okul değiştirirdim zaten her yerde aynı durum.Dışlanmayi çoğu kişi gordu.
Siz tek değilsiniz.
Şansız kesime denk gelmişsiniz.
Sizin oradada anlayışlı kisi yokmuş.
Lütfen kafanıza göre konuşmayın, devletten yardım almak için yapmadığımız şey kalmadı. Devletten 1 kuruş almadık. Ama nedense herkesin dilinde suriyeliler para alıyor vergi ödemiyor her şey ücretsiz diye söyleniyor.Ayrıca son zamanlarda Suriyelilere yapılan yardımlar çoğaldı ve artık dükkan açmaları daha da kolaylaştı falan burada yeni yeni marketler, bakkallar açıyorlar kendilerine özel sokaklar yapıyorlar etraf pis kirli. Hem devletten aldıkları para da az değil. Çocuk yapınca ayrı yardım yapılıyor