Neler Yeni

Türkiye'de olan suriyeliler

Annecik

80+ Bronze
Herkesi suçlamamalısın. Senin gibikiler yüzünden hep dışlanıyorum ya ben sana ne yaptımki? Neden herkesi aynı keseye koyuyorsun?
Dostum aranızda elek üstü olanlarda var fakat çoğunuz sataşan manyak tiplerden, sen iyi bir bireysen ben dislamam ki zaten

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Herkesi suçlamamalısın. Senin gibikiler yüzünden hep dışlanıyorum ya ben sana ne yaptımki? Neden herkesi aynı keseye koyuyorsun?
Aşırı haklısın maalesef kendimden utandım. Fakat çok büyük bir çoğunluğun öyle sen de şanssız kesime denk geldin.

Annecik

80+ Bronze
Seni dışlamam diyorsun tamamda, suriyeliler gitsin suriyeliler çok pis diyorsun. Bunu okuyan bir suriyeli çocuk olarak çok üzülüyorum.
Peki, ne diyim yani...

Ne desem boş

Mojo jojo

80+ Silver
Sırf buna mesaj yazmak için üye olup giriş yaptım. Hiçbir şekilde para almadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Suriyeliyim hiç para almadım, 17 yaşındayım ve çalışıyorum hiç kimseye zararım yok neden her yerde dışlanıyorum benim suçum ne?

Okulda da Suriyeli olduğumu söylemiyorum, gerçekten çok kötü bir düşünceye sahip üyeler var aranızda. Ne acılar çektim bilemezsiniz. Bu mesaja 20 reaksiyon gelirse hayatımı bir konu ile anlatacağım.
Irkçı biri değilim fakat kusura bakmada üzülemiyorum.
9 Çürükten 1 düzgün fayda etmiyor.

Suriyeliyim hiç para almadım, 17 yaşındayım ve çalışıyorum hiç kimseye zararım yok neden her yerde dışlanıyorum benim suçum ne?

Okulda da Suriyeli olduğumu söylemiyorum, gerçekten çok kötü bir düşünceye sahip üyeler var aranızda. Ne acılar çektim bilemezsiniz. Bu mesaja 20 reaksiyon gelirse hayatımı bir konu ile anlatacağım.
Bu arada, bu mesaja 20 beğeni gelirse hayat hikayemi anlatcam ne ya? :ROFLMAO::ROFLMAO:

Bir de, gerçekten suriyelilerde para var.
Bizim mahalledikilerin evinin içini bir görmüştüm, cennet.

Son düzenleme:

Neden ben

80+
Irkçı biri değilim fakat kusura bakmada üzülemiyorum.
9 Çürükten 1 düzgün fayda etmiyor.

Bu arada, bu mesaja 20 beğeni gelirse hayat hikayemi anlatcam ne ya? :ROFLMAO::ROFLMAO:

Bir de, gerçekten suriyelilerde para var.
Bizim mahalledikilerin evinin içini bir görmüştüm, cennet.
Bizim durumumuz çok iyi, geldiğimizde sadece 5 Bin TL vardı yanımızda. Devlette bir kuruş yardım alamadık. Para varsa çalıştığımız için vardır devlet hiç bir zaman bize para vermedi bunu aklından çıkarma.

Bizim durumumuz çok iyi, geldiğimizde sadece 5 Bin TL vardı yanımızda. Devlette bir kuruş yardım alamadık. Para varsa çalıştığımız için vardır devlet hiç bir zaman bize para vermedi bunu aklından çıkarma.
Reaksiyon gelirse yazacağım dedim çünkü sadece isteyenlere anlatacağım burdada dalga geçsinler istemiyorum.

Suriyelimisin? (Yanlış anlama dalga geçmek için sormuyorum)
Evet Suriyeliyim. Baksana sorulması bile ayıp

Mojo jojo

80+ Silver

Reaksiyon gelirse yazacağım dedim çünkü sadece isteyenlere anlatacağım burdada dalga geçsinler istemiyorum.
Dışlanmayi çoğu kişi gordu.

Siz tek değilsiniz.
Şansız kesime denk gelmişsiniz.
Sizin oradada anlayışlı kisi yokmuş.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
15 yaş üstü kadın-erkek herkesi savaşa gönderin bizim vatandaşlarımız onların derdi yüzünden şehit oluyor hepsini göndereceksin vatanını savunsunlar. Ayrıca son zamanlarda Suriyelilere yapılan yardımlar çoğaldı ve artık dükkan açmaları daha da kolaylaştı falan burada yeni yeni marketler, bakkallar açıyorlar kendilerine özel sokaklar yapıyorlar etraf pis kirli. Hem devletten aldıkları para da az değil. Çocuk yapınca ayrı yardım yapılıyor ayrıca türk vatandaşı da oluyorlar ve böylelikle seçimde mâlum partiye oy veriyorlar. Eğer iktidar değişirse hepsini gönderecez gitmeyeni de zorla göndeririz yok öyle beleşe hayat

Neden ben

80+
Ayrıca son zamanlarda Suriyelilere yapılan yardımlar çoğaldı ve artık dükkan açmaları daha da kolaylaştı falan burada yeni yeni marketler, bakkallar açıyorlar kendilerine özel sokaklar yapıyorlar etraf pis kirli. Hem devletten aldıkları para da az değil. Çocuk yapınca ayrı yardım yapılıyor
Lütfen kafanıza göre konuşmayın, devletten yardım almak için yapmadığımız şey kalmadı. Devletten 1 kuruş almadık. Ama nedense herkesin dilinde suriyeliler para alıyor vergi ödemiyor her şey ücretsiz diye söyleniyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,817
Üyeler
168,511
Son üye
Schewerer Gustav
Top Bottom