-Akın Taşkan-
80+ Silver
Dahası
hocam yok öyle bir şeyHer ay beleş para aldıkları için.
hocam yok öyle bir şeyHer ay beleş para aldıkları için.
Hocam herkes aynı değil. Her ne kadar saygısız suriyeli olsa da senin gibi iyiler de varHiç kimse beni sevmiyor, okulda hiç arkadaşım olmadı ve dalga geçtiler. Geçen yılda kimliğimi gizleyerek suriyeli olduğumu söylemedim ve bir sürü arkadaşım oldu. Gerçekten bir Türk olmak isterdim ama ırkçı olmaktan korkarım. Lütfen kimseyi dışlamayın. Hayatımı size anlatmak isterim
İktidar öyle yansıtıyor dostum. Kusura bakma ama kendi aç vatandaşına yardım yapmazken size yapması da doğru olmazdı zaten. Sağolsun devletimiz hiç ayrımcılık yapmıyor.Lütfen kafanıza göre konuşmayın, devletten yardım almak için yapmadığımız şey kalmadı. Devletten 1 kuruş almadık. Ama nedense herkesin dilinde suriyeliler para alıyor vergi ödemiyor her şey ücretsiz diye söyleniyor.
Çünkü alıyor. Sen de gelmişsin burda kendinizi doğru göstermeye çalışıyorsun. Ulan gözümle görmesem hadi neyse hepsi çocuk yardımı var diye çocuk yapıp sokağa salıyorlar aylık da maaş alıyorlar merak etmeyin hepinizi yakında göndercezLütfen kafanıza göre konuşmayın, devletten yardım almak için yapmadığımız şey kalmadı. Devletten 1 kuruş almadık. Ama nedense herkesin dilinde suriyeliler para alıyor vergi ödemiyor her şey ücretsiz diye söyleniyor.
Sorsalar ben Atatürkçüyüm öyleyim böyleyim dersin! Yeter artık. Nedir sizden çektiğimiz? Adam çalışmak, Türk olmak ve devlete faydalı olmak istiyor. Bıktık sizden. Bu Türk kanı çok mu önemli bir şey?! Türklerden böyle olanlar yok mu? Hadi onları da yolla!Çünkü alıyor. Sen de gelmişsin burda kendinizi doğru göstermeye çalışıyorsun. Ulan gözümle görmesem hadi neyse hepsi çocuk yardımı var diye çocuk yapıp sokağa salıyorlar aylık da maaş alıyorlar merak etmeyin hepinizi yakında göndercez
Benden daha iyi bilemezsin, almadım almıyoruz diyorum. Ama ailecek 5 kişi çalışıp kendiniz iş yeri açtık ve büyüttük şuan durumumuz iyi diye herkes devletten para alıyorlar vergi ödemiyorlar diye ezbere konuşup duruyor. Ayrıca milletini doğru göstermeye çalışmıyorum. Aylık maaş varmış bhgfhkjvjÇünkü alıyor. Sen de gelmişsin burda kendinizi doğru göstermeye çalışıyorsun. Ulan gözümle görmesem hadi neyse hepsi çocuk yardımı var diye çocuk yapıp sokağa salıyorlar aylık da maaş alıyorlar merak etmeyin hepinizi yakında göndercez
80 milyonun içindeki 3 milyon kişi mi senin geleceğinin içine edecek? Ayrıca her şeyi oy ve siyaset sanmayın. Ordaki evimizi yıktılar devletimiz paramızı çaldı. Ordan kalmaktansa Müslüman ülkeye geldik misafirperver diye. Duymadığım söz ezilmediğim yer kalmadı.Onların çoğu oy toplamak için burda tutuluyor. Yani benim ülkemde başka bir devletin vatandaşı benim geleceğimin içinden geçebilir
Bu arada haklarını yemeyelim cidden işini hakkıyla yapan ve güzel yapan Suriyeliler de var. Mesela bizim burda Suriyeli tatlıcı var bir tane adamlar gerçekten çok iyi baklava falan yapıyolar.
Misafirperver diye geldiğiniz ülkede misafirlik edemediniz...Benden daha iyi bilemezsin, almadım almıyoruz diyorum. Ama ailecek 5 kişi çalışıp kendiniz iş yeri açtık ve büyüttük şuan durumumuz iyi diye herkes devletten para alıyorlar vergi ödemiyorlar diye ezbere konuşup duruyor. Ayrıca milletini doğru göstermeye çalışmıyorum. Aylık maaş varmış bhgfhkjvj
Mesaj otomatik birleştirildi:
80 milyonun içindeki 3 milyon kişi mi senin geleceğinin içine edecek? Ayrıca her şeyi oy ve siyaset sanmayın. Ordaki evimizi yıktılar devletimiz paramızı çaldı. Ordan kalmaktansa Müslüman ülkeye geldik misafirperver diye. Duymadığım söz ezilmediğim yer kalmadı.
Eden oldu etmeyen oldu, ama nedense herkes "SURİYELİLERİN CANI CEHENNEME" diyor. Çok yanlışMisafirperver diye geldiğiniz ülkede misafirlik edemediniz...