Riot Vanguard'a Güvenmiyorum

Reaksiyon skoru
13
Başlıkta yazdığım gibi riot vanguard a güvenemiyorum ve güvenememe sebebim işi ring 0 da çalıştığı için bu videoyu izleyin sizde anlarsınız ne olduğunu

Başlıkta yazdığım gibi riot vanguard a güvenemiyorum ve güvenememe sebebim işi ring 0 da çalıştığı için bu videoyu izleyin sizde anlarsınız ne olduğunu
güvenmiyorsan kullanmak zorunda değilsin zaten. ben de oynamıyorum mesela valorant.

düzenleme: forumun yarısından fazlası en az 1 korsan oyun ya da program kullanıyor. yani valorant onların en masumundan daha masumdur emin ol.

böyle olması daha iyi, oyunda neredeyse hile yok.

Napsın onlar da hile mi gelsin?

Merak etiğim başka bir konuda var neden easychat gibi oyun açıldığında çalışan bir anti chat yapmadıda sürekli arka planda çalışan anti chat yaptı

Yani koskoca Riot Games böyle bir şeye girişmez, dava kaybetse inanılmaz zarara girer. Neden böyle bir şey yapsın ?

Dostum adamlar kusursuza yakın bir anticheat yapsalar güvenmiyosunuz.
Yapmasalar (csgo) gömüyosunuz.

Ne yapsın adamlar?

Merak etiğim başka bir konuda var neden easychat gibi oyun açıldığında çalışan bir anti chat yapmadıda sürekli arka planda çalışan anti chat yaptı
Gene hile gelme olasılığı var. Böyle sistemlerin açığının bulunması çokta zor değildir diye düşünüyorum

Ayrıca bunu yapan firma bilinmeyen yada güvenilmeyen X bir firma da değil. Senelerdir piyasada olan, belkide Türklere en çok destek sağlayan firma olan Riot'un yaptığı bir sistem.

olabilir , hepsi veri tırtıklıyor zaten.

Programı veya komutu çalıştırmadan engelleyebilmek için.
Ring 0 diyorsun demek ki yeteri kadar araştırmamışsın, Vanguard yeniden başlatma istiyor niye çünkü sisteme komple erişmesi lazım. Bu sistemin yeniden başlatılmasını isteyen yazılımı aç kapa yaparsan ne olur res ister. Bu yüzden hep açık.

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec
Dostum adamlar kusursuza yakın bir anticheat yapsalar güvenmiyosunuz.
Yapmasalar (csgo) gömüyosunuz.

Ne yapsın adamlar?

Gene hile gelme olasılığı var. Böyle sistemlerin açığının bulunması çokta zor değildir diye düşünüyorum

Ayrıca bunu yapan firma bilinmeyen yada güvenilmeyen X bir firma da değil. Senelerdir piyasada olan, belkide Türklere en çok destek sağlayan firma olan Riot'un yaptığı bir sistem.
Ben yaklaşık 1 yıldır fortnite oynuyorum onda easychat var ama önüme hiç hile gelmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,095
Üyeler
188,033
Son üye
MahmutTuncer8368
Geri