VALORANT Silah Yükseltmesi Hk. Yardım

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
19,128
Selamlar, yakında oyuna gelecek olan koleksiyondan Yağmacı Vandal'ı almayı planlıyorum. Lakin seviyeleri kaç radyanit puanıyla açıyoruz onu bilmiyorum. Her seviye için kaç radyanit puanı gerekiyor? Bilgisi olan yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
@Contravolta

Selamlar, yakında oyuna gelecek olan koleksiyondan Yağmacı Vandal'ı almayı planlıyorum. Lakin seviyeleri kaç radyanit puanıyla açıyoruz onu bilmiyorum. Her seviye için kaç radyanit puanı gerekiyor? Bilgisi olan yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
@Contravolta

@Contravolta
normal yükseltme için 10 renk için 15 diye biliyorum yüksek ihtimal böylede

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Impe
Beyaz yağmacı öneririm ama sen bilirsin.

Önemli değil hocam, herkes hata yapabilir. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

25 radyanit var kanka hesapta. Önce yükseltmeleri açayım, rengi sonra da hallederim.
Hayırlı olsun.

@shatZ! her seviye yükseltmesi için 10 radyanit harcaman gerekiyor. 1 yükseltmede özel animasyon, 2. Yükseltmede de animasyon, 3.’de ise özel bitiriş geliyor. Tabi seviye yükseltmeleri 10 radyanit istiyor. Ek olarak 30 radyanit harcadıktan sonra silahın istediğin farklı renklerini 15 radyanit karşılığında açabiliyorsun. Eğer sen sadece ana rengi ile oynayacaksan 20 radyanit sana yeterli. (Çünkü özel bitiriş gereksiz, açmaya gerek yok. Ama radyanitin varsa tüm renkleri açmanı öneririm, çünkü radyanit harcamaya değecek tek silahın bu olacak.)

Önemli değil hocam, herkes hata yapabilir. :)

25 radyanit var kanka hesapta. Önce yükseltmeleri açayım, rengi sonra da hallederim.
Silahı son seviye yapmadan renkleri açamıyorsun zaten. Beyaz rengi yapman için özel bitiriş dahil silahı yükseltmen lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,281
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri