Açıkçası oyundan dolayı değilde bazı kullanıcılar 27" 1080p de pixelleri sayabiliyorsun, işte çok fazla belli oluyor vs. tarzı sözler ediyor.24" daha iyi olur. 27" ile fps oyunu oynayınca kafanı çevirene kadar ölebilirsin. Ama yinede ısrarcıysan herhangi bir teknoloji mağazasına gidip dene ona görer kararını ver.
Abartılıcak kadar değil. Tamam 24'e göre pixeller biraz daha belirgin ama aşırı rahatsız edecek kadar değil.Açıkçası oyundan dolayı değilde bazı kullanıcılar 27" 1080p de pixelleri sayabiliyorsun, işte çok fazla belli oluyor vs. tarzı sözler ediyor.
şuan 24 kullanıyorum oyun dizi vs herşeyi yapıyorum kesinlikle tavsiye etmem ilk başta güzel fakat zaman geçince 24 küçük gelmeye başlıyor oyüzden 27 alman daha iyi olur pixel sayılıyor muhabbetide abartılıyorArkadaşlar fps tabanlı oyunlar oynadığım için ekrana yakın duruyorum ve yakın bir zamanda monitör alacağım. Sizce 1400TL'ye Aoc 24G2U mu almalıyım yoksa 1 hafta bekleyip Aoc 27G2U mu almalıyım? (İkisinin fiyatı da 1400TL)
Benim'de önerim 27" şuan 27" kullanıyorum çok güzel dostum ve bende ekstra Direksiyon seti var sıkılınca ETS2 giriyorum veya Forza üstüne hem FPS oyunları da rahatlıkla oynuyorum arkadaşlar öyle bir yorum yazmış ki arkadaş 27" alırsa pişman olacak gibişuan 24 kullanıyorum oyun dizi vs herşeyi yapıyorum kesinlikle tavsiye etmem ilk başta güzel fakat zaman geçince 24 küçük gelmeye başlıyor oyüzden 27 alman daha iyi olur pixel sayılıyor muhabbetide abartılıyor