27" mi 24" mi almalıyım?

dexiN

80+
Reaksiyon skoru
184
Arkadaşlar fps tabanlı oyunlar oynadığım için ekrana yakın duruyorum ve yakın bir zamanda monitör alacağım. Sizce 1400TL'ye Aoc 24G2U mu almalıyım yoksa 1 hafta bekleyip Aoc 27G2U mu almalıyım? (İkisinin fiyatı da 1400TL)

Fps oyunları için 24" daha mantıklı.

27de pikseller büyük oluyor. Hoş bir şey değil.

Fps oyunları için 24" daha mantıklı.
Açıkçası oyundan dolayı değilde bazı kullanıcılar 27" 1080p de pixelleri sayabiliyorsun, işte çok fazla belli oluyor vs. tarzı sözler ediyor.

Ben 27" aldım hem FPS oyunu oynuyorum hemde yarış oyunlarını oyunuyorum insanlar istediğini alır illa FPS oynunlarını oynamak için 24" almak saçma sadece FPS oyunlarını mı oynayacak diğer simulasyon oyunları da var Ets2 Forza gibi oyunları oynar . benim önerim 27" . ben kullanıyorum ve memnunum .

Benim monitörüm AOC 27" 240hz 0.5ms

24 gayet yeterli moba oyunlarına da fps oyunlarına da video izlemeye de

24" daha iyi olur. 27" ile fps oyunu oynayınca kafanı çevirene kadar ölebilirsin. Ama yinede ısrarcıysan herhangi bir teknoloji mağazasına gidip dene ona görer kararını ver.

24" daha iyi olur. 27" ile fps oyunu oynayınca kafanı çevirene kadar ölebilirsin. Ama yinede ısrarcıysan herhangi bir teknoloji mağazasına gidip dene ona görer kararını ver.
Açıkçası oyundan dolayı değilde bazı kullanıcılar 27" 1080p de pixelleri sayabiliyorsun, işte çok fazla belli oluyor vs. tarzı sözler ediyor.

Abartılıcak kadar değil. Tamam 24'e göre pixeller biraz daha belirgin ama aşırı rahatsız edecek kadar değil.

Arkadaşlar fps tabanlı oyunlar oynadığım için ekrana yakın duruyorum ve yakın bir zamanda monitör alacağım. Sizce 1400TL'ye Aoc 24G2U mu almalıyım yoksa 1 hafta bekleyip Aoc 27G2U mu almalıyım? (İkisinin fiyatı da 1400TL)
şuan 24 kullanıyorum oyun dizi vs herşeyi yapıyorum kesinlikle tavsiye etmem ilk başta güzel fakat zaman geçince 24 küçük gelmeye başlıyor oyüzden 27 alman daha iyi olur pixel sayılıyor muhabbetide abartılıyor

Çift monitör kullanıyorum birisi 24" birisi 27".
Eğer FPS oyunları oynayacaksan kesinlikle 24" tercih etmelisin.
Benim gibi dizi/film izleyip hikayeli oyunlar ve aşırıya kaçmayacak kadar FPS oyunu oynacaksan 27" tercih etmelisin.

şuan 24 kullanıyorum oyun dizi vs herşeyi yapıyorum kesinlikle tavsiye etmem ilk başta güzel fakat zaman geçince 24 küçük gelmeye başlıyor oyüzden 27 alman daha iyi olur pixel sayılıyor muhabbetide abartılıyor
Benim'de önerim 27" şuan 27" kullanıyorum çok güzel dostum ve bende ekstra Direksiyon seti var sıkılınca ETS2 giriyorum veya Forza üstüne hem FPS oyunları da rahatlıkla oynuyorum arkadaşlar öyle bir yorum yazmış ki arkadaş 27" alırsa pişman olacak gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,615
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri