RX 5700'lü Sistem Nasıl ?

rx serisi önceden ısınıyomuş ama şimdi MSI hallettmiş diyorlar hatta gp yazanlar sorunsuzmuş doğru mu
Hocam siz arkadaşı dinlemeyin sorunu falan yok o kartların çok eskide kaldı onlar. Şuan alsanız en güncel driver kurup tak diye sorunsuz çalıştırırsınız.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
ben konuyu yukarıda tutarım abdullah abi bi konuma yanıt vermişti bunada verebilir bence en doğrusunu o söyler

rx serisi önceden ısınıyomuş ama şimdi MSI hallettmiş diyorlar hatta gp yazanlar sorunsuzmuş doğru mu
Hocam o GP ibaresi MSI'ın Mech modelleri içindir ve ben olsam AMD ekran kartı için XFX yada Sapphire gibi AMD ekran kartı üreten ve adını duyumuş markadan alırdım

Hocam siz arkadaşı dinlemeyin sorunu falan yok o kartların çok eskide kaldı onlar. Şuan alsanız en güncel driver kurup tak diye sorunsuz çalıştırırsınız.
bak bakalım şikayetlerine adam çalıştıramıyor bile ama tabii ki f/p da amd daha iyi

bak bakalım şikayetlerine adam çalıştıramıyor bile ama tabii ki f/p da AMD daha iyi
Hocam lütfen biraz araştırıp yorum yapın belliki bu konuda ufacık bir bilginiz var oda birisi sırf çalıştıramadı diye Rx serinin hatalı olduğunu bilmeniz

beyler çok arada kaldım rx 5700 kullanan biri var mı tanıdığınız falan?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,592
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri