Kenneth Omeruo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 192
fivemde arabayla gezerken keko müziği gibi dıt dıtdıt dıt dıtdıt dıt idye bir şarkıyla dolanıyolardı remixli bi şarkı heralde bulabilir misiniz?
Hangi sunucu ?fivemde arabayla gezerken keko müziği gibi dıt dıtdıt dıt dıtdıt dıt idye bir şarkıyla dolanıyolardı remixli bi şarkı heralde bulabilir misiniz?
kgt rpHangi sunucu ?
bu değil aga buna benzerDj süleyman - rumba olabilir mi?
Dj kantik olabilir mi?bu değil aga buna benzer
bunlar da değil bunları biliyorum aama aynı tip bi müzikDj kantik olabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dj army - armany?
Kantik ve armany'nin diğer şarkılarına bakın derim.bunlar da değil bunları biliyorum aama aynı tip bi müzik
Desteğe bağlan yardımcı olsunlarkgt rp
Eigtborn bora köz şarkısı mı diyor acabaKantik ve armany'nin diğer şarkılarına bakın derim.
IC olarak şarkıyı açanları tanıyor musunuz? Veya arabayı eşgal edebilirsen yanlarına gidip tanışıp şarkı ismini sorabilirsin hem rol çıkar.
fivemde arabayla gezerken keko müziği gibi dıt dıtdıt dıt dıtdıt dıt idye bir şarkıyla dolanıyolardı remixli bi şarkı heralde bulabilir misiniz?
Direk apaçi müziği aklıma geldi ama onu da bilir heralde diye atmadımEigtborn bora köz şarkısı mı diyor acaba
sevmişim serseriliği bence bora közün şarkısıdır boraghini üstünde açtığı özlendi beDirek apaçi müziği aklıma geldi ama onu da bilir heralde diye atmadım![]()