İkinci El Bu Xbox Alınır Mı?

Turantac

80+
Reaksiyon skoru
142
Son düzenleme:
Fiyati gayet iyi. 1tb versiyonuna gore. 2300 civarina pazalik yapilirsa alinabilir
Pazarlık yapmıyor. Piyasa değerinin altında zaten. Bir sıkıntısı var gibi gelmedi. Faturası durmuyor dedi. Xbox'ın barkodundan garantiye erişebiliyormuşuz zaten.

Pazarlık yapmıyor. Piyasa değerinin altında zaten. Bir sıkıntısı var gibi gelmedi. Faturası durmuyor dedi. Xbox'ın barkodundan garantiye erişebiliyormuşuz zaten.
Evet, Microsoft hesabından cihazlarına eklersen garantisini vb. Görebilirsin.

Evet, Microsoft hesabından cihazlarına eklersen garantisini vb. Görebilirsin.
Ürünü satın alınca kendi hesabıma eklersem aldığım kişinin hesabından düşüyor mu? Hiç xbox kullanmadım bilmiyorum :/

Ürünü satın alınca kendi hesabıma eklersem aldığım kişinin hesabından düşüyor mu? Hiç xbox kullanmadım bilmiyorum :/
Adam kendi hesabından silerse,sende kendi hesabına giriş yaparsan düşer diye düşünüyorum. Bende hiç xbox kullanmadım, bir ara xbox one s alıyordum ondan dolayı araştırma yaptığımdan biliyorum.

Adam kendi hesabından silerse,sende kendi hesabına giriş yaparsan düşer diye düşünüyorum. Bende hiç xbox kullanmadım, bir ara xbox one s alıyordum ondan dolayı araştırma yaptığımdan biliyorum.
Bende karasızım aslında xbox mı pc mi diye. 5 bin Tl'ye apular var. Onlara da parayı verdiğime değmicek.

Bende karasızım aslında xbox mı pc mi diye. 5 bin TL'ye apular var. Onlara da parayı verdiğime değmicek.
Bende xbox ile pc arasında kararsız kaldım ve pc aldım, ama şöyle bir şey varki benim elimde hala Xbox param duruyor, yani her an xbox alabilirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende karasızım aslında xbox mı pc mi diye. 5 bin TL'ye apular var. Onlara da parayı verdiğime değmicek.
Ben imzadaki(monitör ve ekipmanlar hariç) sistemi 5k ya aldım.

Ben bunu alıp üstüne büyük bir monitör çakardım kalan 3.5k'ya mis gibi olur.

Ben bunu alıp üstüne büyük bir monitör çakardım kalan 3.5k'ya mis gibi olur.
Bende öyle düşünüyorum

Bende xbox ile pc arasında kararsız kaldım ve pc aldım, ama şöyle bir şey varki benim elimde hala Xbox param duruyor, yani her an xbox alabilirim.

Ben imzadaki(monitör ve ekipmanlar hariç) sistemi 5k ya aldım.
Ne zaman aldın sistemi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,460
Üyeler
193,053
Son üye
kc.ozn
Geri