Adam haklı değil mi?

Adama katılıyor musun?

• Twitter dakiler boş yapmış. Evet

Oylar: 23 59.0%
  • Twitter dakiler haklı. Hayır

Oylar: 16 41.0%

• Oy kullanan toplam üye
    39
Konu olarak değil genel olarak forumda bu tarz konularda yazdıklarından dolayı öyle düşünüyorum
Profildede tartışmıştık senle. Vergi hakkında dediklerine karşı çıkmayıp kabul etmiştim. Ama her Konun dine bağlanması hiç doğru değil. Bende buna itiraz ediyorum. Tuttuğum partinin alakası yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Onu geçtim Müslümansınız diye tahmin ediyorum müslüman bir yobazın ppsine johny abiyi koyacağına inanmıyorum.
Hocam o ayrı mesele, bir iddiaya girdim ve bunu koymak zorunda kaldım. Ercü bunu seçince kabul etmek zorunda kaldım, beni profil fotoğrafıma göre yargılama

Profildede tartışmıştık senle. Vergi hakkında dediklerine karşı çıkmayıp kabul etmiştim. Ama her Konun dine bağlanması hiç doğru değil. Bende buna itiraz ediyorum. Tuttuğum partinin alakası yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o ayrı mesele, bir iddiaya girdim ve bunu koymak zorunda kaldım. Ercü bunu seçince kabul etmek zorunda kaldım, beni profil fotoğrafıma göre yargılama
@Ercü yaptığın ayıp ama insan insana bunu yapmamalı.

Adamın hangi tarafta olduğunu yok sayacak olursak, adam haklı değil mi? Birde jahrein'e ağır konuştu. Kesin kavga çıkar.
Sonunda kadar dinleyip, olgun ve ciddi bir şekilde itiraz istiyorum. Tekrar ediyorum adamın hangi partiyi tuttuğunu umarsamayın sadece din ile alakalı dediğine bakın.(lütfen sonuna kadar izleyin)
5:35 de haykırdım Aijaoajaoabaj

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,790
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri