BilememBen tarafsızım ve doğruyu tartışarak bulmaya çalışıyorum. Ama nedense herkes sizin gibi tartışmayı beceremiyor.
Sinsi yobazlardan bunlar sadece benim gibi deneyimli soylu şövalyeler anlıyabilirDiğer konularını bilmiyorum ama bu konudaki haraketleri bana yobaz gelmedi.
video uzunO zaman konuyu yeniden okumalısın.
Onu geçtim Müslümansınız diye tahmin ediyorum müslüman bir yobazın ppsine johny abiyi koyacağına inanmıyorum.Bunu tartışmayı bilmeyen biri mi söylüyor? hiç gülesim yoktu.
Profildede tartışmıştık senle. Vergi hakkında dediklerine karşı çıkmayıp kabul etmiştim. Ama her Konun dine bağlanması hiç doğru değil. Bende buna itiraz ediyorum. Tuttuğum partinin alakası yok.Konu olarak değil genel olarak forumda bu tarz konularda yazdıklarından dolayı öyle düşünüyorum
Hocam o ayrı mesele, bir iddiaya girdim ve bunu koymak zorunda kaldım. Ercü bunu seçince kabul etmek zorunda kaldım, beni profil fotoğrafıma göre yargılamaOnu geçtim Müslümansınız diye tahmin ediyorum müslüman bir yobazın ppsine johny abiyi koyacağına inanmıyorum.
@Ercü yaptığın ayıp ama insan insana bunu yapmamalı.Profildede tartışmıştık senle. Vergi hakkında dediklerine karşı çıkmayıp kabul etmiştim. Ama her Konun dine bağlanması hiç doğru değil. Bende buna itiraz ediyorum. Tuttuğum partinin alakası yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam o ayrı mesele, bir iddiaya girdim ve bunu koymak zorunda kaldım. Ercü bunu seçince kabul etmek zorunda kaldım, beni profil fotoğrafıma göre yargılama
5:35 de haykırdım AijaoajaoabajAdamın hangi tarafta olduğunu yok sayacak olursak, adam haklı değil mi? Birde jahrein'e ağır konuştu. Kesin kavga çıkar.Sonunda kadar dinleyip, olgun ve ciddi bir şekilde itiraz istiyorum. Tekrar ediyorum adamın hangi partiyi tuttuğunu umarsamayın sadece din ile alakalı dediğine bakın.(lütfen sonuna kadar izleyin)