Neler Yeni

Adam haklı değil mi?

Adama katılıyor musun?

• Twitter dakiler boş yapmış. Evet

Oylar: 23 59.0%
  • Twitter dakiler haklı. Hayır

Oylar: 16 41.0%

• Oy kullanan toplam üye
    39

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
her ne kadar bazı yerlerde saçmalasa da bazı yerlerde haklı bence.
Oraya kadar anca dayanabildim vallahi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Usta rica etsem özet geçebilirmisin videoyu

TamerKs

80+ Silver
Oraya kadar anca dayanabildim vallahi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Usta rica etsem özet geçebilirmisin videoyu
2015 te çıkan bir kararı yeni yeni anlamadan eleştirenlere laf atıyor, ve 12 den sonra müzik açmanın yasak olmadığını, sadece hassas durumlarda açılmaması gerektiğini anlatıyor. Onun dışında itirazı olanlar lütfen dine bağlamadan itiraz edin diyor. İtiraz edecekseniz edin, itiraz etmek sizin hakkınız ben karışmıyorum ama meseleyi dine ve camiye neden bağlıyorsunuz diyor. Onun dışında Twitter da cami ve yanlış anlaşılan yasa için yazılan yorumlara kızıyor. siyaset konusunu bilmem ama din konusunda haklı diye düşünüyorum.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
2015 te çıkan bir kararı yeni yeni anlamadan eleştirenlere laf atıyor, ve 12 den sonra müzik açmanın yasak olmadığını, sadece hassas durumlarda açılmaması gerektiğini anlatıyor. Onun dışında itirazı olanlar lütfen dine bağlamadan itiraz edin diyor. İtiraz edecekseniz edin, itiraz etmek sizin hakkınız ben karışmıyorum ama meseleyi dine ve camiye neden bağlıyorsunuz diyor. Onun dışında Twitter da cami ve yanlış anlaşılan yasa için yazılan yorumlara kızıyor. siyaset konusunu bilmem ama din konusunda haklı diye düşünüyorum.
Böyle dediyse haklı da konun içindeki mesajlara baktığımda hiç böyle bir şey demiş gibi gözükmüyor

TamerKs

80+ Silver
Böyle dediyse haklı da konun içindeki mesajlara baktığımda hiç böyle bir şey demiş gibi gözükmüyor
videonun başını sebepsizce siyasete bağlasada, sonradan dedikleri bu şekilde devam ediyor. Bende zaten din ile alakalı olan kısmın yorumlanmasını istiyordum(çünkü Türkiyenin gündemi). Nedense çoğunluk siyaset hakkındaki görüşlerini belirtti.

Sfb32

80+
Kıssınlar ezanın sesini adam haklı beyler. Ben neden sabah vakti ezan dinleyeceğim. Müezzin okusa lafım yok ama hapörler sonuna kadar veriyor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
namaz farz olduğu için olabilir mi? Müslüman değil misin?
Müslüman değil misin diye yargılaman yanlış. Şu cevabı vermen lazım 🔽
Kıssınlar ezanın sesini adam haklı beyler. Ben neden sabah vakti ezan dinleyeceğim. Müezzin okusa lafım yok ama hapörler sonuna kadar veriyor.
Dostum müslüman çoğunlukta olan bir yerde ezan okunur, hristiyanların çoğunlukta olduğu yerlerde de çan çalar. Dini ritüeller ve semboller çoğunluğa göre uygulanır. Sen ezanın ses seviyesinden rahatsız oluyorsan şikayette bulunursun. Eğer ses seviyesi gerekenden yüksekse sesi uygun duruma getiriliyor zaten. Ama bunu duymak zorunda mıyım demen falan yanlış.

TamerKs

80+ Silver
Müslüman değil misin diye yargılaman yanlış. Şu cevabı vermen lazım 🔽

Dostum müslüman çoğunlukta olan bir yerde ezan okunur, hristiyanların çoğunlukta olduğu yerlerde de çan çalar. Dini ritüeller ve semboller çoğunluğa göre uygulanır. Sen ezanın ses seviyesinden rahatsız oluyorsan şikayette bulunursun. Eğer ses seviyesi gerekenden yüksekse sesi uygun duruma getiriliyor zaten. Ama bunu duymak zorunda mıyım demen falan yanlış.
Çok doğru konuştun, ayakta alkışlıyorum gerçekten.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Boş yapmış şurdan başlayayım.
-Korona yüzünden gözüne uyku girmemiş diyor malum insan için o kadar bizi düşünen adam olsa halk bu halde olmazdı.
-"Kıbrısı 74 te geri aldık zaten eskiden bizimdi kurdun dişine kan değdi" diyor onu ingilizlere satan bizdik yani eskidrn bizim olması bir şey ifade etmiyor ve kktc de şuan bizim değil orası ayrı muhabbet.
-"Müzisyen dediğin barlarda diskolarda müzik yapanlar mı sadece" evet hocam %60 tan fazlası düğün gibi günübirlik şeylerfense haftalık belli günlerde kendini bir alkollü mekana bağlıyor çünkü o izni almak kolay olmadığı için sadece alkollü mekanlar onlarla uğraşabiliyor.
-"babacan akp de hiç sokaktan oy istemedi vs" Çünkü o zmanlarda devletin kasasında çalışıyordu yani herhangi bir partiye destek vermesi yanlış olurdu.
-jaho meselesini açmış montajlı videoyu gerçek sanacak kadar beyinden yoksun adamı araştırmadan "twitch diye biryerde oyun oynayan platformu yönetiyor" demiş.
Sen araştırmacı gazeteciyim diye ortada dolaşıyorsun bir boktan haberin yok adamı daha önce de tanırdım malum partinin gazetecisi kim bilir ne paralar geliyor da bu kadar canla başla savunuyor linçliyor.
Daha videonun 5. dakikasında bu kadar açık buldum konuşsam daha konuşurum da bu kişiyr daha fazla katlanamadım. Dediklerinin hiçbir elle tutuluyor yanı yok. Partiye göre yorum yapma demişsin ama adamın tavırları yüzünden bu çok bariz anlaşılıyor ve söylenme gereği duyuluyor maalesef.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Bence ikisi de haksız. Müzik ezanı ile bir tutunca da dincilik yapmış oluyorlar ama farkında değiller. Diğeri her icraatını ezana Allah'a bağlarken. Aşırı radikal solculardan bazılarının her yasağı dine bağlamaları da dincilik. Bu konuların dine bağlanmaması lazım. Bu arada adam bence her şeyi abartarak söylüyor gibi geldi bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,712
Üyeler
168,181
Son üye
Fearless677
Top Bottom