iPhone 11 alınmalı mı?

Buraks

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,236
iPhone 11 in o fiyat segmentindeki android telefonlara göre artıları nelerdir ve o bütçe de o alınmalı mı?

O fiyata daha iyi telefonlar var diye biliyorum

Ben yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum iphone 7 den geçmiştim 11 e genelde apple kullandığım için bana gayet güzel geldi samsung telefonlara karşı önyargılıyım çünkü çabuk yavaşlıyor iphone 7 telefonumla aynı fiyatta olan samsunglar benim telefonumdan daha yavaştı kasıyordu yavaşlıyordu ama iphone 7 im gayet hızlıydı sıkıntısızdı kırıldığı için değiştirmek zorunda kaldım iphone 11 de gayet kullanışlı memnunum hakediyor fiyatını kamerası çok iyi çekiyor şarjı uzun süre gidiyor çok sık elime telefon alan birisi değilim o yüzden 2 gün gidiyor tek şarjda almanı öneririm samsunga göre daha uzun ömürlü olduğuna eminim.

iphonenun esprisi sosyal medyalara entegresi çok iyi olması .

7 Plustan 11'e geçecektim ama ekran kalitesi tatmin etmedi, araştırdığımda 7 Plus'ın 60 ppi daha yüksek olduğunu gördüm. Performans ve ekran çerçeve oranı bakımından tartışılmaz ama bence 11 alınacak bir telefon değil. 11 pro alınabiliyorsa alınsın yoksa SE2 de gayet uzun süreler götürecektir.

iPhone 11 in o fiyat segmentindeki android telefonlara göre artıları nelerdir ve o bütçe de o alınmalı mı?
iphone 11 güzel telefon iphonelerin bataryası kötü gidiyor diyorlar ama şarj düzeniylede alakalı pilleri li-ion piller ve bu pilleri her yanlış şarj ettiğinde pilin ömründen bir tık gidiyor ben sana alıcaksan doğru şarj düzenini söyliyim. Gece yatmadan önce telefonun geceden sabaha kadar ful dolsun ondan sonra gün içinde şarjını max yüzde 20ye kadar getir 20ye gelince hemen şarja tak ve 98 97lerde çıkar tam fulleme bu şekilde 2. el alırsan pil yüzdesi düşükse pil yüzdesini bile yükseltebilirsin (babam başardı)

Şahsen 11'in ekranın kötü olduğunu düşünüyorum onun yerine 12 Mini alsan çok daha iyi olur İphone 12 işlemci ve kamerası ve ekranı tek fark boyut ayrıca 12 Mini'nin 12'den çok daha iyi olduğuna dair bir çok yazı gördüm

İlla iPhone olsun gibi bir isteğiniz yoksa bence alınmamalı. Ekran artık günümüz standartlarını karşılayamıyor. Bu bütçede HD+ IPS ekran bence kabul edilemez. Şimdi ekranı kötü değil diyenler gelecek ama kullandım arkadaşlar, ekran bildiğin kötü. FHD+ AMOLED ekranlı bir telefondan geçince fark çok hissediliyor. Hele bir de 90hz-120hz'den geçiyorsanız...

Geri