OnePlus 9 çok daha iyiiPhone 11 in o fiyat segmentindeki android telefonlara göre artıları nelerdir ve o bütçe de o alınmalı mı?
iphone 11 güzel telefon iphonelerin bataryası kötü gidiyor diyorlar ama şarj düzeniylede alakalı pilleri li-ion piller ve bu pilleri her yanlış şarj ettiğinde pilin ömründen bir tık gidiyor ben sana alıcaksan doğru şarj düzenini söyliyim. Gece yatmadan önce telefonun geceden sabaha kadar ful dolsun ondan sonra gün içinde şarjını max yüzde 20ye kadar getir 20ye gelince hemen şarja tak ve 98 97lerde çıkar tam fulleme bu şekilde 2. el alırsan pil yüzdesi düşükse pil yüzdesini bile yükseltebilirsin (babam başardı)iPhone 11 in o fiyat segmentindeki android telefonlara göre artıları nelerdir ve o bütçe de o alınmalı mı?
Şahsen 11'in ekranın kötü olduğunu düşünüyorum onun yerine 12 Mini alsan çok daha iyi olur İphone 12 işlemci ve kamerası ve ekranı tek fark boyut ayrıca 12 Mini'nin 12'den çok daha iyi olduğuna dair bir çok yazı gördümiPhone 11 in o fiyat segmentindeki android telefonlara göre artıları nelerdir ve o bütçe de o alınmalı mı?
11 alacağıma üstüne biraz daha koyup 12 mini veya normal 12 alırdım.
2.5 k ya yakın bir fiyat farkı varŞahsen 11'in ekranın kötü olduğunu düşünüyorum onun yerine 12 Mini alsan çok daha iyi olur İphone 12 işlemci ve kamerası ve ekranı tek fark boyut ayrıca 12 Mini'nin 12'den çok daha iyi olduğuna dair bir çok yazı gördüm
o fiyat farkını veremiyorsanız almayın apple. 11 alınmaz bence şu anda.2.5 k ya yakın bir fiyat farkı var
İlla iPhone olsun gibi bir isteğiniz yoksa bence alınmamalı. Ekran artık günümüz standartlarını karşılayamıyor. Bu bütçede HD+ IPS ekran bence kabul edilemez. Şimdi ekranı kötü değil diyenler gelecek ama kullandım arkadaşlar, ekran bildiğin kötü. FHD+ AMOLED ekranlı bir telefondan geçince fark çok hissediliyor. Hele bir de 90hz-120hz'den geçiyorsanız...iPhone 11 in o fiyat segmentindeki android telefonlara göre artıları nelerdir ve o bütçe de o alınmalı mı?