iPhone 11 alınmalı mı?

İphone 11 al başka birşeye bakmana gerek yok.

o fiyata tabii ki daha iyi ama genelde içerik üreticileri tercih ediyor yani yerine göre

Teknik özellikler bakımında daha iyi telefonlar var ama ben IOS işletim sistemini daha başarılı buluyorum.

Son düzenleme:
İlla iPhone olsun gibi bir isteğiniz yoksa bence alınmamalı. Ekran artık günümüz standartlarını karşılayamıyor. Bu bütçede HD+ IPS ekran bence kabul edilemez. Şimdi ekranı kötü değil diyenler gelecek ama kullandım arkadaşlar, ekran bildiğin kötü. FHD+ AMOLED ekranlı bir telefondan geçince fark çok hissediliyor. Hele bir de 90hz-120hz'den geçiyorsanız...
Eğer zaten illa iPhone alacaksa bence 12 serisinden almalı. 11 fiyat performans dense de o ekranı mantıksız yapıyor.

Ben olsam şahsen biraz daha koyup 12 mini alırdım. 11 lcd ekran. Bataryası 1 günü bence çok yoğun kullanmıyorsanız çıkartır. Hem de 1 yıl daha fazla güncelleme alacak. Tamam yine iyi gidecek ama o son güncellemelerde ciddi performans farkı olucaktır.
12 mini kullanıyorum. Şahsen oyun oynamayan biri 1 günü rahat çıkarır. Ben çıkarıyorum şarjı genelde %90 da çekiyorum günde 6-7 saat ekran süresi alıyorum sosyal ağlar konuşmalar vs. Ama oyun hiç oynamıyorum

Geri