Eğer zaten illa iPhone alacaksa bence 12 serisinden almalı. 11 fiyat performans dense de o ekranı mantıksız yapıyor.İlla iPhone olsun gibi bir isteğiniz yoksa bence alınmamalı. Ekran artık günümüz standartlarını karşılayamıyor. Bu bütçede HD+ IPS ekran bence kabul edilemez. Şimdi ekranı kötü değil diyenler gelecek ama kullandım arkadaşlar, ekran bildiğin kötü. FHD+ AMOLED ekranlı bir telefondan geçince fark çok hissediliyor. Hele bir de 90hz-120hz'den geçiyorsanız...
O kadar fark olmuş mu ya zamanında aynı fiyattı mini ile 11 çok üzücü durum2.5 k ya yakın bir fiyat farkı var
12 mini kullanıyorum. Şahsen oyun oynamayan biri 1 günü rahat çıkarır. Ben çıkarıyorum şarjı genelde %90 da çekiyorum günde 6-7 saat ekran süresi alıyorum sosyal ağlar konuşmalar vs. Ama oyun hiç oynamıyorumBen olsam şahsen biraz daha koyup 12 mini alırdım. 11 lcd ekran. Bataryası 1 günü bence çok yoğun kullanmıyorsanız çıkartır. Hem de 1 yıl daha fazla güncelleme alacak. Tamam yine iyi gidecek ama o son güncellemelerde ciddi performans farkı olucaktır.