Steam versiyonu sıkıntılı biraz bendede online giriyorum yarış yapıyorum single-playere atıyorarkadaşlar oyunu ilk aldığımda ultra ayarlarda 75fps+ alıyordum şimdi orta ayarlarda drop sorunları başladı böyle bozuk bir oyun görmedim çözümü nedir acaba ? oyunu aldığımdan beri 2 tane uptade geldi sadece ve hala aynı
Ben oyunu ilk çıktığı gün aldım. 5-6 kere update geldi. Updateler bir işe yaramıyor çünkü oyunu düzeltmek için yapılan updateler değil. Bu oyun sorunlu. Çözümü de maalesef yok.arkadaşlar oyunu ilk aldığımda ultra ayarlarda 75fps+ alıyordum şimdi orta ayarlarda drop sorunları başladı böyle bozuk bir oyun görmedim çözümü nedir acaba ? oyunu aldığımdan beri 2 tane uptade geldi sadece ve hala aynı
Bilmiyorum valla herkes şikayetçi ama bende gerçekten bişe yokkanka çok garip ya
zaten fh5 çıkacak 3-4 ay sonra. Bu oyuna yatırım ve gelişim yapmazlar.Ben oyunu ilk çıktığı gün aldım. 5-6 kere update geldi. Updateler bir işe yaramıyor çünkü oyunu düzeltmek için yapılan updateler değil. Bu oyun sorunlu. Çözümü de maalesef yok.
Sistem de gayet yeterli ben Ultra ayarda 40FPS alıyorum ama drop peşimi bırakır mı bırakmazzzrx 580 8gb amd ryzen 5 1600 16gb ram
2 senedir yapmadılar zaten. Steam içinde 4 aydır yapmadılar. Bu saatten sonra da yapmazlar dediğin gibi.Bilmiyorum valla herkes şikayetçi ama bende gerçekten bişe yokbi ara olur gibi oldu sonra güncelleme geldi o da gitti. Nazar değmesin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zaten fh5 çıkacak 3-4 ay sonra. Bu oyuna yatırım ve gelişim yapmazlar.
FH5 çıkıyor aga yapmazlar.2 senedir yapmadılar zaten. Steam içinde 4 aydır yapmadılar. Bu saatten sonra da yapmazlar dediğin gibi.
Hocam bende minik minik droplar yiyiyorum çok sinir bozucu.arkadaşlar oyunu ilk aldığımda ultra ayarlarda 75fps+ alıyordum şimdi orta ayarlarda drop sorunları başladı böyle bozuk bir oyun görmedim çözümü nedir acaba ? oyunu aldığımdan beri 2 tane uptade geldi sadece ve hala aynı