update bölümünden güncelleştirmeleri denetle yap oto olarak gelmesi gerekiyor.Windows insidera kayıt oldum ancak windows 11 yüklemesi gelmiyor?
Alıntıyı görüntüle
update bölümünden güncelleştirmeleri denetle yao oto olark gelmesi gerekiyor.
raporlayıp en iyi cevap olarak seçersen mutlu olurum.Alıntıyı görüntüle
şimdi geldi teşşekür ederim.
ama indiriliyor kısmında kaldı. Görev yöneticisinden de internet kullanılmıyor olarak gözüküyor.update bölümünden güncelleştirmeleri denetle yao oto olark gelmesi gerekiyor.
tarifeli bağlantı açıksa kapat.a
ama indiriliyor kısmında kaldı. Görev yöneticisinden de internet kullanılmıyor olarak gözüküyor.
biostan tpm ve secure boot açmadıysan onları açmalısın.a
ama indiriliyor kısmında kaldı. Görev yöneticisinden de internet kullanılmıyor olarak gözüküyor.
şu anlık inseder için tpm gerekmiyorbiostan tpm ve secure boot açmadıysan onları açmalısın.
ben tpm açmadan yükleme yapamamıştım. tpm açınca sorunsuz şekilde geçmişti ama 1 hafta falan oluyor. değiştiyse bilemem. yine de deneyebilir. arkadaşın anakartında da tpm olması lazım.şu anlık inseder için tpm gerekmiyor
dell in biosunda yok bulamadımbiostan tpm ve secure boot açmadıysan onları açmalısın.
laptop mu? sistem söylemeyince ben imzaya göre yorum yaptım "İNTEL İ5 10400F / MSİ B460M BAZOOKA"dell in biosunda yok bulamadım
Yok yok bu o sistem değil. Dell marka laptop bu ama i5 . nesil yine işlemcisi. 16gb ram var 256gb m2 var.laptop mu? sistem söylemeyince ben imzaya göre yorum yaptım "İNTEL İ5 10400F / MSİ B460M BAZOOKA"